Matthew McConaughey: pilóta, mérnök és apa

Matthew McConaughey a Comic-Conon beszélt a Christopher Nolan rendezte legújabb filmjéről, melyben egy gyermekeit egyedül nevelő űrhajós apát alakít. A Csillagok között című sci-fi azt a pillanatot ragadja meg, amikor már nem az egyén a fontos a Földön, hanem az emberi faj fennmaradása a tét.

Csillagok között című sci-fi forgatás
Csillagok között című sci-fi forgatás

Christopher Nolan szereti a meglepetéseket. A rendező Matthew McConaugheyvel előre be nem jelentett látogatást tettek a Comic-Conon. A rajongóknak bemutatták a mozi új előzetesét és kérdésekre is válaszoltak.

Nolan híres arról, hogy szeret titkolózni. Nem árul el sokat a filmjeiről a bemutató előtt, és arra is nagyon ügyel, hogy a forgatókönyv se szivároghasson ki. A színészek is csak addig kapják meg a teljes szöveget, amíg elolvassák, és közben végig ott áll mellettük a kézbesítő. A titkolózást ebben az esetben még magasabb szintre emelte. McConaughey elmondása szerint amikor először találkoztak a projekt kapcsán Nolannél, akkor három órán át beszélgettek a rendező nappalijában, de a filmről még csak szó sem esett.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey a Csillagok között című sci-fiben

„Utána azon gondolkoztam, tulajdonképpen mi volt ez az egész – mesélte az Oscar-díjas színész. – Egy héttel később megérkezett a futár a forgatókönyvvel, elolvastam és nagyon tetszett, azonnal igent mondtam. Coopert alakítom, aki pilóta, mérnök és két gyerek megözvegyült apja. Mindene megvan, ami a létfenntartáshoz kell, de amikor lehetőséget kap rá, hogy valóra váltsa az álmát, és ismét repüljön, akkor választania kell az egész emberiség iránti elkötelezettség és a családja iránti szeretet között. Eddig ez a legnagyobb léptékű film, amelyet Christopher Nolan rendezett.”

A további főszerepeket Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine és Casey Affleck alakítja.

A film első előzetese:

http://youtu.be/kCNRta5XvKM

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top