Matt Damon vigasztalja barátját

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damont és Ben Afflecket együtt Los Angelesben. Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő – ezekről korábban ők maguk meséltek –, a romantikus változat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

Matt Damon vigasztalja barátját

Affleck, amióta elvált Jennifer Garnertől, nem tudta magánéletileg összeszedni magát, bár a szakmai sikereire nem lehet panasza. Damon viszont hosszú ideje boldogan él három gyermekével és argentin feleségével – akit egy bárban ismert meg pincérnőként –, tehát biztosan ismeri a boldog házasság titkát.

Matt Damon kínai harcosok között
Matt Damon kínai harcosok között a Nagy Fal című film jelenetében.

Damont legközelebb A Nagy Fal (The Great Wall – hazai bemutató: 2017. január 5.) című kínai-amerikai szuperprodukcióban láthatjuk. Damon középkori zsoldost alakít, aki azért megy Kínába, hogy két társával ellopja a puskapor titkát. Ehelyett egy háborúba keverednek, amelyben hat kínai hadsereg próbálja megvédeni országát a Nagy Falon a sárkánygyíkok támadása ellen.

Mivel közeleg a film bemutatója, csaknem 9 perces új előzetes jelent meg a neten, amely számos újdonsággal szolgál.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top