A „The Force” lesz Matt Damon legújabb filmje

Zsarunak áll legújabb filmjében Matt Damon. Ő alakítja ugyanis James Mangold amerikai filmrendező új, The Force című filmjének főszerepét - írja a variety.com.

Denny Malone szerepében Matt Damon

A Don Winslow amerikai író bestselleréből készült filmen Mangold 2017 óta dolgozik. A történet középpontjában az Oscar- és Golden Globe-díjas Damon által megformált detektív, Denny Malone áll, aki egy elit bűnüldözési csoportot vezet, de korrupciós botrányba keveredik.

Damon hasonló szerepet játszott Martin Scorsese A tégla című thrillerében is.

Az aszfalt királyai című, Mangold rendezte autóversenyzős filmben szintén Damon játssza az egyik főszerepet, a film négy Oscar-jelölést is begyűjtött.

James Mangold Az aszfalt királyai filmben azt az időszakot örökítette meg, amikor Carroll Shelby és Ken Miles közösen hozta össze azt a Ford GT40 típusú amerikai versenyautót, mellyel egyenrangú ellenfelei lettek a Ferrariknak. Sőt...

Matt Damon legújabb filmjét a Disneyhez tartozó 20th Century Studios - korábban 20th Century Fox - készíti. A Fox 2016-ban vásárolta meg a könyv feldolgozásának jogait. A producer Ridley Scott és a Scott Free cég, de producerként közreműködik a Story Factoryhez tartozó Shane Salerno és Kevin Walsh is.

Az első forgatókönyvet David Mamet írta, a legújabb verzión Scott Frank dolgozik.

Forrás: MTI


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 2 =

Scroll to top