Másnaposok 3 (2013) amerikai film

Aki látta a Másnaposok első két részét, az nem fog csalódni a harmadik, immár befejező részben sem. Todd Phillips rendező ismét összehozta a Farkasfalkát, ráadásként bedobott közéjük egy akkora ászt, mint John Goodman.

Másnaposok 3: a Farkasfalva ismét kész arra, hogy katasztrófába sodorja a világot és saját magát
Másnaposok 3: a Farkasfalva ismét kész arra, hogy katasztrófába sodorja a világot és saját magát

John Goodman legutóbb pozitív szereplőként láthattuk Az Argo-akcióban, a Másnaposok 3. részében (Hangover Part III) azonban ő alakítja azt a fő gonoszt, aki fogva tartja a Farkasfalka egyik legjobb barátját Dougot (Justin Bartha) azért, hogy vele zsarolja a többieket.

MÁSNAPOSOK 3. [+12]

vígjáték

Fényképezte: Lawrence Sher.
Látvány: Maher Ahmad
Írta: Todd Phillips, Craig Mazin.
Rendezte: Todd Phillips
Főszereplők: Bradley Cooper, Zack Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Heather Graham, Ken Jeong, John Goodman

Magyarországon forgalmazza az InterCom.
Bemutató: 2013. május 30.

Mexikó mellett vagyunk, a három jómadár a zsaroló (John Goodman) utasítására a szexmániás kokainfüggő Mr. Chow-t keresi.

Eddig kétszer ütötték ki magukat

Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Hogy honnan jött ez a név, azt csak a jó isten tudja, hiszen nem vadak, nem veszélyesek, a vadonban pedig minden bizonnyal elvesznének, vagy felgyújtanák, vagy megsemmisítenék… Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek.

Befejeződik a Másnaposok?

A harmadik – elvben befejező – Másnaposok részben nincs kábítószer, nincs alkohol, így hát elvileg nem is történhetne semmi baj. Természetesen mivel Alan (Zach Galifianakis), Phil (Bradley Cooper,) és Stu (Ed Helms) lesz ismét a középpontban, minden esély meg van arra, hogy egymást követik majd a katasztrófák a filmvásznon.

Másnaposok 3. rész: Mr.Chow (Ken Jeong)
Másnaposok 3. rész: Mr.Chow (Ken Jeong)

John Goodman a főgonosz

A Másnaposok őrültjeihez John Goodman is csatlakozott.

Nem nagy ügy az egész – nyilatkozta egy éjszakai tévéműsorban a színész. – El kell játszanom egy fickót, aki élvezi, ha gyilkolhat, és nagyon szorosan kötődik a tréningruhájához. Ennyi. Úgy veszem, hogy a forgatás nem munka volt, hanem fizetett kikapcsolódás.

Másnaposok 3. rész: John Goodman a főgonosz a befejező epizódban
Másnaposok 3. rész: John Goodman a főgonosz a befejező epizódban

Goodman közismerten kedves ember, de ezúttal mintha tényleg jó kedvre derült volna már csak a Másnaposok emlegetésétől is. A film legviccesebb szereplőjét, Zach Galifianakis-t például így jellemezte:

Zseni, de a legédesebb zseni, akivel valaha találkoztam. Nagyon vicces volt a forgatás: kár, hogy negyedik rész már nem lesz.

Szinkronos filmelőzetes

http://youtu.be/LJ4UGfycL6c

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =


Scroll to top