Margot Robbie-nak még nincs gyermeke. Miért nincs?

Margot Robbie-nak még nincs gyermeke! A 28 éves, házas nőket már minden rokon nyaggatja, mikor lesznek édesanyák, és ez alól az Oscar-jelölt Margot Robbie sem kivétel. Az ausztrál színésznő azonban azt állítja, annyira elfoglalt a két kutyájukkal, hogy egyelőre nem tud új jövevényt vállalni.

Ezért nem tud gyermeket vállalni a színésznő

Sajnos nem megy – mondta Robbie a Porter magazinnak adott interjújában. – Pár napja a férjem beállított egy kölyök pitbullal. Egy kutyamenhely mellett hajtott el, és nem állhatta meg, hogy el ne hozzon egy négylábút. Amivel nem is lenne baj, de van már egy hároméves kutyánk, aki olyan infantilis, mintha pár hetes lenne, úgyhogy csőstül jött a baj. Mondtam a páromnak, hogy legyünk átmeneti befogadó gazdik, aztán majd valaki elviszi az új kutyát, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsuk. Azóta szalad a ház. Belegondoltam, hogy ha két kutya miatt nem aludtam három napja, akkor mit kezdenék egy gyerekkel.

A színésznő ugyanakkor biztos abban, hogy nagy családja lesz a közeljövőben.

Látom magam előtt a nagy karácsonyi vacsorát, ahol egy tonna gyerek vesz körül. De ez nem most mindjárt lesz, hanem pár év múlva, mert hagyni kell leülepedni a dolgokat.

Még nincs gyermeke a fiatal színésznőnek: Margot Robbie mint Erzsébet királynő
Margot Robbie mint Erzsébet királynő

Margot Robbie hamarosan a Két királynő (Mary Queen of Scots – hazai bemutató: 2019. január 31.) című történelmi drámában lesz látható. I. Erzsébetet alakítja, aki kénytelen felvenni a harcot a trónjáért küzdő Stuart Máriával (Saoirse Ronan), pedig a két nő egy szerencsésebb korban akár egymás szövetségese is lehetett volna.

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top