Már megint lakótársat keresünk

Xavier gyermekei után utazik New Yorkba, ahol egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz...
Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 1

Már megint lakótársat keresünk (+16)

2014 – színes, szinkronizált, francia romantikus vígjáték

Rendezte: Cédric Klapisch, Forgatókönyvíró: Cédric Klapisch, Producer: Cédric Klapisch, Bruno Levy, Vágó: Anne-Sophie Bion, Szereplők: Romain Duris, Audrey Tautou, Kelly Reilly, Cécile De France

Országos bemutató: 2014. május 8. Forgalmazó: MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap)

Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 2

Xavier élete továbbra is tele van nem várt fordulatokkal, amelyek sajátos életfilozófiájának a következményei. Még mindig keresi a helyét a világban, és még mindig gyakorta bizonytalan, ám ezúttal már két gyermekes apaként próbálja megállni helyét, s ehhez mérten, felelősségteljesen igyekszik cselekedni a mindennapokban. Derült égből villámcsapásként éri, amikor gyermekei édesanyja bejelenti, hogy a gyerekekkel együtt New Yorkba költözik. Alig pár nappal az elválást követően Xavier már szintén egy New York-ba tartó repülőn ül, mivel nem bírja elviselni a gondolatot, hogy csemetéi nélküle nőjenek fel.

Már megint lakótársat keresünk - Jelenetfotó 3

New York számos nem várt fordulatot tartogat a számára: egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz, az állandó tartózkodási engedélyért feleségül vesz egy kínai lányt, majd újra rátalál a szerelem, miközben legújabb könyvét is sikerrel fejezi be.

Az ismert karakterek immár nem cserediákként, hanem családos szülőként néznek szembe a hétköznapok nehézségeivel, és noha még mindig keresik a helyüket a nagyvilágban, már sokkal nyugodtabbak és megfontoltabbnak mondhatók. A romantika és a humor azonban továbbra sem hiányzik az életükből.
Az a szabadon szárnyaló lendület, amellyel Klapisch a történetet lezárja sokkal romantikusabb és fordulatosabb, mint a korábbi fejezetek, és a végkifejletet elnézve könnyen megállapítható, hogy a történet méltó nyugvópontra tért.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 4 =


Scroll to top