Már csecsemőként meglátszott Jim Carrey tehetsége

Jim Carrey a Sonic című filmben

Már csecsemőkporban is tehetséges volt Jim Carrey

A gumiarcúnak is becézett filmsztár egy interjúban elmondta, hogy az egész pályafutását megalapozta az, ahogy csecsemőkorában az etetőszékben kifejezte nemtetszését.

Annak köszönheti fényes komikusi karrierjét Jim Carrey, hogy már csecsemő korában sem azt mondták rá, hogy tiszta hülye, hanem hogy milyen vicces.

Ez nagyon komoly megerősítés volt számára, árulta el a Parade magazinnak adott interjújában.

Jim Carrey tehetsége már csecsemőkorban is látszott

Amikor beraktak az etetőszékbe, és olyan kajával akartak traktálni, amit nem akartam megenni, elkezdtem szabályos epilepsziás rohamot produkálni – mondja az interjúban. – Keresztbe állt a szemem, folyt a nyálam, és egész testemben reszkettem. Szerencsére mindenki elkezdett röhögni, és nem kellett megennem a kaját. Már ekkor látszott, milyen tehetséges vagyok.

Carrey hamarosan a Sonic, a sündisznó főgonoszaként lesz látható a mozikban. Dr. Robotnyikot, a zseniális őrült tudóst alakítja, aki a címszereplő foglyul ejtésével az uralma alá akarja hajtani a világot.

A színész maga is a film alapjául szolgáló SEGA videójáték nagy rajongója, bár némileg frusztrálja, hogy a 9 éves unokája rendszeresen megveri a játékban.

Folyton borzasztóan lealáz a gyerek, de mondtam neki, hogy gyakorolni fogok, és előbb-utóbb szénné verem – folytatja Carrey. – Mire ő: persze, ha újra születsz, és kétévesen elkezdesz játszani, biztos menni fog.

Forrás: UIP hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 1 =

Scroll to top