Már árulják a jegyeket A sötét ötven árnyalatára

Nem egészen két hónap múlva mutatják be A sötét ötven árnyalatát (Fifty Shades Darker – hazai bemutató: 2017. február 9.), de Amerikában már lehet jegyet rendelni rá. Ez nem véletlen: az előző rész, A szürke ötven árnyalata tavaly elővételi rekordot döntött, tehát most is számítani lehet rá, hogy a film már jóval a bemutató előtt a költségei többszörösét fogja kitermelni. (A szürke ötven árnyalata összesen 571 millió dollárt termelt.)
A sötét ötven árnyalata amerikai erotikus film jelenetfotó 1
Valószínűleg az új részhez is rengeteg kedvezmény és marketingfogás kötődik majd. A pletykaáradat már jóval a film elkészülte előtt megindult…

Legutóbb az amerikai mozik pezsgős bulikat rendeztek a film premierje alkalmából, a szállodák kedvezményes árakkal csábították a film után kikapcsolódni vágyó felhevült párokat, és az IMAX mozik műsorukra tűzték a legizgalmasabb jeleneteket.

Már látható A sötét ötven árnyalata első előzetese is, amely nem cáfol rá az alkotók azon ígéretére, hogy a második rész jóval merészebb erotikus jeleneteket kínál, mint az előző.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top