A majmok bolygója – forradalom

A majmok bolygója – Forradalom pár esztendővel azután folytatja a történetet, ahol az előző rész véget ért: a bolygót immár teljesen meghódították az új urai, az emberiség pedig talán teljesen kihalt. Néhányan azonban túlélték a vírus pusztítását: ezért játszhat a filmtörténet leghitelesebben életre keltett emberszabásúi mellett néhány ember is: többek között Gary Oldman, Jason Clarke és Keri Russell. Filmajánló a Filmrakatban.

A majmok bolygója - Forradalom 4
A bolygó urai a majmok.

A majmok bolygója – forradalom (+12)
2014 – színes amerikai akció / sci-fi

Eredeti cím: Dawn of the Planet of the Apes

Főszereplők: Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Andy Serkis. Zene: Michael Giacchino. Operatőr: Michael Seresin Látvány: James Chinlund. Írta: Pierre Boulle, Mark Bomback, Scott Z. Burns, Rick Jaffa, Amanda Silver.
Rendezte: Matt Reeves

Mozibemutató: 2014. július 17. Forgalmazza az InterCom.

A majmok bolygója - Forradalom 2
Caesar a majmok vezetője

Filmajánló

A bolygó urai a majmok. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók az embernél. Tíz évvel az első, szuper intelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.

A majmok bolygólya - Forradalom
A majmok bolygója – Forradalom

Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal. Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről…

A majmok bolygója - Forradalom 3
Gary Oldman

A digitális technika fejlődése lehetővé teszi, hogy tökéletessé váljon az illúzió: a filmben majmok és emberek háborúznak, és minden teljesen valódinak látszik.

Szinkronos előzetes
[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/pvs9o2Yi1Mk

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tíz =


Scroll to top