Maja a méhecske

Maja, a cuki kíváncsi méhecske és barátja Willy sikeresen megóvják kaptárukat a mohó királynőtől, s ezzel véget vetnek a méhek és a darazsak közti hosszú ideje dúló ellenségeskedésnek. Filmrakat filmajánló.

A cuki kíváncsi méhecske
Maja, a cuki kíváncsi méhecske

Maja, a méhecske (KN)

2013 – színes, szinkronizált 3D animációs mesefilm

Eredeti cím: Maya the Bee Movie (Die Biene Maja – Der Film)

Rendező: Alexs Stadermann, Simon Pickard
Író: Fin Edquist, Martin Quaden, Marcus Sauermann

Magyarországi bemutató: 2014. szeptember 25. Magyarországon forgalmazza: a Cinetel Kft.

Maja a méhecske plakát

Maja, a méhecske – filmajánló

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik – ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Kik ők? Kiderül a filmből!
Jelenetfotó

Hosszú és kalandos utazás veszi kezdetét a darazsak kaptárába, ahol a két kópé fényt derít a valódi bűnös kilétére, valamint végre kibékítik egymással a két ősi ellenfelet.

Maja-történelem
A cuki méhecske történetét Waldemar Bonsels álmodta meg 1912-ben. A Maja, a méhecske könyv, képregény és rajzfilmsorozat formájában elevenedett meg, az eredeti német műveket számos ország vette át és fordította le saját nyelvére. Az alapmű központjában Maja és állattársai állnak, kalandjaik pedig a méhecske fejlődését szolgálják. A meséből gyermekopera és élőszereplős filmváltozat ugyanúgy készült, mint különböző videojátékok, reklám- és ajándéktárgyak.

Rövid kedvcsináló (német nyelven):

http://youtu.be/BdXTeyrcjEw

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top