Magányos asszony terrorizálja a kamaszokat

Oscar-díjas sztár terrorizálja a kamaszokat a nyár thrillerében. Nézd meg kiről van szó és melyik filmben kerülnek halálos veszedelembe a gyerekek!

Octavia Spencer, A segítség című dráma Oscar-díjas főszereplője tőle szokatlan karaktert formál meg a Ma című thrillerben. Mint magányos asszony terrorizálja a kamaszokat! A film hazai bemutatója várhatóan 2019. május 30-án lesz. (Az alábbi fotó az Instant család című film egyik jelenetét ábrázolja, Octavia Spencer balra, mellette Tig Notaro. Photo Credit: Hopper Stone/SMPSP)

Igazi földi pokol a magányos asszony háza...

Egy ohiói kisvárosban néhány kamasz szeretne berúgni, ezért megkérnek egy középkorú, magányosan élő asszonyt (Octavia Spencer), hogy vegyen nekik alkoholt. Az asszony készségesen beleegyezik, sőt, hogy a fiataloknak ne kelljen ittasan vezetni, felajánlja nekik, hogy rúgjanak be háza alagsorában. Csak néhány szabályt kell betartaniuk: nem szabad káromkodni, nem mehetnek föl a lakásba, egyiküknek józannak kell maradnia, és az asszonyt maminak kell szólítani.

A fiatalok azt hiszik, nagy buli veszi kezdetét, ehelyett kiderül, hogy a földi pokolba csöppentek…

A filmet az a Blumhouse producercég készítette, amely olyan Oscar-díjas sikerekkel rukkolt elő, mint a Tűnj el!, a Whiplash és a hatszoros Oscar-jelölt Csuklyások: BlacKkKlansman.

Forrás: UIP Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − kettő =

Scroll to top