Magabiztos negyvenes nő: Kate Winslet

Kate Winslet színésznő
Kate Winslet színésznő Hollywood hivatalos csillaga

Létezik olyan, hogy valaki minden évben a huszonkilencedik születésnapját ünnepli. Vagy letagadja a korát (amíg lehet), vagy csoda történt vele, mint Adaline-nal a mozifilmben. És vannak olyan nők, mint Kate Winslet, aki mindjárt negyven és élvezi!

A nők jó része katasztrófaként éli meg, amikor betölti a negyvenet, Kate Winslet azonban nem tartozik közéjük. Ő idén lépi át ezt a bűvös határt, de úgy érzi, soha nem volt még ennyire boldog és magabiztos. Miközben Hollywoodban a negyvenet betöltött színésznők gyakran mellőzöttségre panaszkodnak, Winslet roppant elégedett lehet, hiszen évente öt filmet forgat, és azért csak ennyit, mert többet nem vállal a családja miatt. Igyekszik minél több időt tölteni három gyermekével, akik közül a legidősebb, a 14 éves Mia már tanácsadói szerepet is betölt: a színésznő mindig megbeszéli vele, melyik szerepet érdemes elvállalnia. A színésznő azt mondta a Who című ausztrál lapnak, hogy nagyon boldog három gyermekével, harmadik férje oldalán, csak egy szívfájdalma van: annak idején nem ment egyetemre, mert hamar elkezdett dolgozni.

Kate Winslet ott volt a Titanicon és még csak negyven lesz! Így is mondhatnánk…

A színésznőt legutóbb A beavatott sorozatban láthattuk, legközelebb pedig a Steve Jobs című filmben élvezhetjük játékát, amelynek címszereplője az Oscar-jelölt Michael Fassbender, rendezője pedig az Oscar-díjas Danny Boyle (Trainspotting, Gettómilliomos, 28 nappal később).

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 11 =


Scroll to top