Mad Max – A harag útja akció fantasy

Mad Max – A harag útja akció fantasy: Nincs remény, nincs törvény, nincs irgalom! Mindent az olaj mozgat, de a vízért megy a harc. Ebben az apokalipszis utáni történetben a világ végleg megőrül. Mad Max (Tom Hardy) visszatér a mozikba! Filmajánló a Filmrakatban.

Mad Max – A harag útja (+16)
amerikai akciófilm, 2015

Eredeti cím: Mad Max: Fury Road 3D

Főszereplők: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley. Fényképezte: John Seale. Zene: Junkie XL. Látvány: Colin Gibson. Írta: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris. Rendezte: George Miller

Mozibemutató: 2015. május 21. Forgalmazza az InterCom.

 

Mad Max – A harag útja. Filmajánló

A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa (szinte felismerhetetlen, de Charlize Theron alakítja), a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.

 

A Mad Max eddigi három része mind különleges, a műfaját újra és újra megújító, különlegesen látványos és izgalmas sci-fi/akció film volt. George Miller most újra bebizonyítja: nincs szórakoztatóbb annál, ami az apokalipszis után következik.

Mad Max – A harag útja: szinkronizált trailer

 

Az apokalipszis utáni történetben a világ végleg megőrül.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top