Machete gyilkol (2013 - Machete Kills) amerikai akciófilm

Machete gyilkol

Halottnak hitték, pedig Machete (Danny Trejo) él és virul, ráadásul egy veszélyes megbízást kap az amerikai elnöktől az állampolgárságért cserébe.

Machete gyilkol (2013 – Machete Kills) amerikai akciófilm


A durva arcú Danny Trejo személyisége köré épülő első rész sikere után itt a második is és a hírek szerint már a harmadik epizód is tervbe van, melynek a címe Machete újra gyilkol lesz.

Machete gyilkol [+12]

Eredeti cím: Machete Kills
Forgatókönyvíró: Álvaro Rodríguez, Kyle Ward
Rendező: Robert Rodriguez

Szereplők: Danny Trejo, Sofía Vergara, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Charlie Sheen, Mel Gibson, Alexa Vega, Lady Gaga, Amber Heard

Magyarországi bemutató: 2013. október 10.
Forgalmazza a Budapest Film Kft.
Danny Trejo játssza ismét Machete szerepét. Kimás i játszhatná?
Danny Trejo játssza ismét Machete szerepét. Kimás i játszhatná?

Robert Rodriguez a főszereplőről

A collider.com magazinban megjelent interjúban Robert Rodrigez rendező – egyebek mellett –
így beszél Danny Trejoról:

Amikor besétált a forgatásra már ő volt Machete anélkül, hogy mi valaha próbáltuk volna a szerepet. Azt hiszem már mások is próbálták az elmúlt 14 évben, de csak ő tudja, hogyan kell játszani ezt a karaktert, és csak ő játssza igazán jól.

A teljes interjú itt megtekinthető

Machete gyilkol története röviden

Miután egy fegyvercsempészeket leleplező akció balul sül el és elveszíti partnerét, Sartanát (Jessica Alba), Machete megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült Mendezt, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Sofía Vergara a Machete gyilkol című filmben, mint Madame Desdemona
Sofía Vergara a Machete gyilkol című filmben, mint Madame Desdemona

Machete hamarosan a Nemzetbiztonság által felhúzott határfal túloldalán landol, ahol rátalál Mendez rejtekhelyére, és rájön, hogy a tömegpusztító fegyver közvetlen összeköttetésben áll a férfi szívével. Machetének sértetlenül kell visszajuttatnia Mendezt az Államokba, hogy hatástalanítani tudják a bombát, miközben bérgyilkosok és zsoldosok halálosztaga veszi össztűz alá. Visszatérve az Államokba Machete átadja Mendezt az excentrikus milliárdos fegyverkereskedőnek, Luther Voznak (Mel Gibson), az egyetlen embernek, aki képes hatástalanítani a bombát.

Nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard)
Nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard)

Azonban Machete számára hamar világossá válik, hogy maga Voz adta el a rakétát Mendeznek, és azt az ördögi tervet dédelgeti, hogy globális anarchiát teremt egy űrfegyverrel. Machete tehát összegyűjti régi barátait (Luz szerepében ismét felbukkan Michelle Rodriguez) és új társakat is toboroz, mint például a nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard), hogy együttes erővel elkapják és az igazságszolgáltatás elé állítsák Vozt. A csapat a világ végéig és még azon is túl is üldözi a milliárdost, előkészítve a terepet a végső leszámoláshoz, amely a MACHETE ÚJRA GYILKOL című harmadik részben robbantja majd szét a mozivásznat

Feliratos előzetes

http://youtu.be/CaCkdKhzyAE

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 20 =


Scroll to top