MacFarlane visszatér a jövőbe

Pontosabban a Hogyan rohanj a veszTEDbe rendezője felhasználta egyik kedvenc filmjének, a Vissza a jövőbe című filmnek egyik kulcsfiguráját.

Hogyan rohanj a veszTEDbe - jelenetfotóSokkoló poénnal lepte meg rajongóit a Universal Pictures az amerikai filmszakma egyik legnagyobb rendezvényén, a CinemaConon. Terjedelmes előzetest vetítettek a sok ezer érdeklődőnek Seth MacFarlane legújabb filmjéből, a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékból, és a végén jött egy hatalmas poén.

A MacFarlane által alakított kétbalkezes farmer éjszaka elhalad egy istálló mellett, amelyből furcsa fények szivárognak ki. Bemegy az istállóba, és kiderül, hogy Christopher Lloyd rejtőzik ott a Vissza a jövőbe-trilógiából, a híres időutazó gépjármű, a DeLorean társaságában. Ez a jelenet alaposan gondolkodóba ejtette a rajongókat, mert az világos, hogy MacFarlane így tiszteleg egyik kedvenc filmje előtt – a Vissza a jövőbe 3 cselekménye jórészt a vadnyugaton játszódik -, de az nem világos, miért kellett a poént ilyen korán lelőni.

A Hogyan rohanj a veszTEDbe főszereplői MacFarlane mellett Amanda Seyfried, Liam Neeson és Charlize Theron.

A Million Ways to Die in the West – hazai bemutató: 2014. június 12.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 1 =


Scroll to top