Luxusjacht a Pitt családnak

Holland típusú luxusjachtot, egy szkúnert vásárolt Brad Pitt, mely 22 méter hosszú, két árbocos vitorláshajó. Hamarosan – a részben Magyarországon forgatott – Z világháború (World War Z – hazai bemutató. 2013. június 27.) című filmben láthatjuk a filmsztárt, aki ezzel a luxusjachttal – a családi kikapcsolódás mellett – pénzt akar keresni.

Luxusjacht vásárlásra adta a fejét a filmsztár!
Luxusjacht vásárlásra adta a fejét a filmsztár! Brad Pitt hajókázni szeretne és pénzt is akar keresni a jachtjával.

Luxusjacht másfél milliárd forintnak megfelelő összegért

Sok vagy kevés a másfél milliárd? Ha lehet vele pénzt keresni, akkor talán nem is olyan sok! De hogyan termel pénzt egy luxusjacht? A színész úgy tervezi, hogy amikor éppen valamilyen filmet forgat, más sztároknak fogja bérbe adni a szkúnert, tehát előbb-utóbb behozza majd az árát. Az sem elhanyagolható, hogy 22 méteres klasszikus holland hajón elfér az egész Pitt család – Brad, Angelina Jolie és a hat gyerek -, és még külön személyzetnek is jut hely. Ez azért is fontos, mert Bradnek komolynak tűnő elhatározása, hogy családostul körbe hajókáza a dél-francia partoknál található szigeteket, és közben a matrózkodás fortélyait is elsajátítja.

Brad Pittet hamarosan a régóta várt Z világháborúban láthatjuk, amelyben az általa játszott családapa megpróbálja kinyomozni, mi idézte elő az emberiséget csaknem kipusztító járványt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =


Scroll to top