Befutott a Lőpor turmix előzetes

Befutott a Lőpor turmix filmelőzetes és a nyár végén a film is megérkezik. Addig az eredeti trailert ajánlom figyelmetekbe!

Lőpor turmix (Gunpowder Milkshake) előzetes

Hivatalos trailer, eredeti nyelven

Debütált a neten a Gunpowder Milkshake/Lőpor turmix, azaz a nyár egyik legkülönlegesebbnek ígérkező akciófilmjének előzetese.

Úgy tűnik egyre nagyobb szerepet kapnak a hölgyek az akciófilmekben. Csak nemrég mutattunk be 3 színésznőt a Halálos Iramban 9-ből, aki biztosan szétrúgnák a hátsód, és már itt is van egy akcióhősnőkel teli film.

Ha végignézted az előzetest, akkor láthatod, hogy akcióban nem lesz hiány. A csajok verekszenek, lövöldöznek és száguldoznak, ha kell…

A film rövid tartalma:

Sam (Karen Gillan) mindössze 12 éves volt, mikor profi bérgyilkos édesanyja, Scarlet (Lena Headey) kénytelen volt elhagyni őt. Samet a Scarletnek is munkát adó bűnszervezet neveli fel, majd kezdi el alkalmazni. 15 évvel később Sam anyja nyomdokaiba lépve ritkítja a Szervezet ellenlábasait.

Senki sem állhat az útjába, egészen addig, míg egy különösen veszélyes megbízatás során nem sodródik össze a 8 éves Emilyvel (Chloe Coleman), akit csak úgy tud megvédeni, ha szembenéz saját munkáltatóival. A vérgőzös küldetésben annak idején rejtélyes körülmények között eltűnt anyja, illetve annak szintén halálos partnerei, a Könyvtárosok (Angela Bassett, Michelle Yeoh és Carla Gugino) lesznek a segítségére.

Lőpor turmix - befutott az első előzetes
Vagány, kőkemény csajok fognak össze a cél érdekében

A filmet Magyarországon a Prorom hozza forgalomba, a tervezett mozis bemutató dátuma: 2021. augusztus 19. (Reméljük, most már semmi nem jön közbe és a filmbemutatókat meg lehet tartani!)


Tetszett a Gunpowder Milkshake/Lőpor turmix filmelőzetes? Akkor ne felejtsd el megosztani a barátaiddal a közösségi oldaladon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − tíz =

Scroll to top