Lopom a sztárom

A tinédzserekből álló, Bling Ring néven hírhedtté vált rablóbanda hiteles története a Lopom a sztárom (The Bling Ring) című amerikai film, a Hermione szerepéből egyre inkább kitörő Emma Watson főszereplésével. Orlando Bloom, Paris Hilton vagy Lindsay Lohan feltehetőleg nem holmi gyerekes csínytevésnek fogta föl, amikor a tinibanda betört hozzá és elvitte a magánjellegű luxustárgyait.

A Bling Ring csapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. A Lopom a sztárom a Cannes-i filmfesztiválon már levetítették, hozzánk a nyár elején érkezik a mozikba.

Emma Wattson a Bling Ring banda tagja a Lopom a sztárom című Coppola filmben Emma Wattson a Bling Ring banda tagja a Lopom a sztárom című Coppola filmben

Lopom a sztárom [+12]

színes, amerikai krimi, dráma

Rendező: Sofia Coppola
Írta: Sofia Coppola
Producer: Roman Coppola, Sofia Coppola, Youree Henley
Társproducer: Darren M. Demetre
Fényképezte: Christopher Blauvelt, Harris Savides
Zeneszerző: Daniel Lopatin, Brian Reitzell
Szereplők: Emma Watson, Leslie Mann, Katie Chang, Israel Broussard, Claire Julien, Taissa Farmiga, Georgia Rock, Carlos Miranda, Gavin Rossdale

Magyarországi premier: 2013. június 27.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Lopom a sztárom: ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót. Lopom a sztárom: ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót.

Los Angeles hírességei

Az Angyalok városában gyűlik össze a hírességek és a hírnévre vágyók társasága, továbbá azok, akik csak a hírességek közelében akarnak lenni egy kicsit. Los Angelesben mindenki ki akar tűnni, és ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót. A belvárostól északnyugatra eső Hollywood városrész neve világszerte egyet jelent a filmgyártással, Hollywood ontja magából a filmeket és a filmsztárokat is.

Lopom a sztárom: Melyik a Te álmod? (Leslie Mann) Lopom a sztárom: Melyik a Te álmod? (Leslie Mann)

Lopom a sztárom röviden

A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban a Bling Ring tinédzserekből álló csapat tagjai – akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete – úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint három millió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson.
Lopom a sztárom: semmi nem marad bűntetlenűl, a sztárok kifosztása sem Lopom a sztárom: semmi nem marad bűntetlenűl, a sztárok kifosztása sem

Imádlak celeb világ!

A rendezőnő Sofia Coppola – aki a filmtörténet harmadik Oscar-díjra jelölt rendezőnője – remekül tárja elénk korunk egyik ijesztő jelenségét, a féktelen celeb-imádatot, ami hazánkban is megfigyelhető. A mi celebjeink sem mások mint Hollywood sztárjai, csak más léptékkel vannak mérve. A fiatalság pedig példaképet és szórakozást keres, így jön a remek ötlet: mi van, ha lopom a sztárom? A buli bűnözés nem túl jellemző, már idehaza is láttunk rá példát: ami először jópofa balhénak tűnt, később eldurvult és hatósági ügy lett a vége.

A hitelesség mindenek előtt

A forgatás előtt Sofia Coppola megkérte szereplőit, hogy próbáljanak meg kirabolni egy házat (természetesen csak egy szimuláció keretén belül), hogy lássák, milyen hibákat követnének el. Emma Watson – akinek tárcáját ironikus módon ellopták a forgatás alatt – Britney Spears Femme Fatale című albumát hallgatta, hogy kellőképp belehelyezkedhessen karakterének jellemébe és egyesek szerint az egyik eredeti tolvaj, Alexis Neiers valóságshowját, a Pretty Wildot, hogy elsajátíthassa a lány mozgáskultúráját és beszédstílusát.

Lopom a sztárom feliratos trailer

http://youtu.be/FKPrJgprd8Y

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =


Scroll to top