Londonban és két idősíkban az X-Men harcosai

A londoni publikum már láthatta, ahogy az X-Men harcosai a végső nagy csatára készülnek, hogy valamennyi fajt megmentsék a pusztulástól. Két idősíkban kell harcolniuk a közelgő katasztrófa ellen: a múltban és a jövőben.
X-Men - Az eljövendő múlt napjai kisplakát

A héten a Leicester Square ismét mozirajongókkal telt meg. Az erős szél és eső ellenére gyülekező rajongók közül jó néhányan öltöztek Farkasnak, Mystique-nek és más képregényhősnek – nem is csoda, hiszen a sztárok, akiknek a kedvéért odagyűltek, maguk is rendkívüli képességűek: az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (16) európai premierje kedvéért a filmbéli múlt és jövő képviselői érkeztek.

A rajongók persze a két Magneto és a két X professzor bevonulása miatt voltak a legizgatottabbak: Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre… és annyi aláírást osztottak ki, hogy a vetítés jó félórás csúszással kezdődhetett.

Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre
Michael Fassbender, James McAvoy, Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen együtt léptek a kék szőnyegre

Amikor Patrick Stewart utódja lettem, eléggé szomorú voltam, mert egy biztosnak tűnt: mivel az ő fiatalabb változatát játszom, semmi esélyem nem lehetett rá, hogy közös jelenetünk legyen– nyilatkozta a legtöbb kérdésre csak viccel felelő, egyenesen a New York-i premierről érkezett McAvoy. – De a forgatókönyvírók megkönyörültek rajtam, és ebben a filmben találkozik a múlt és jövő. Nagyon izgultam a közös jelenetünk miatt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =


Scroll to top