Logan Lucky – A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték

A Logan-testvérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki, mely a NASCAR autóverseny hatalmas bevételét célozza meg… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Logan Lucky – A tuti balhé

Plakát, adatlap

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 119 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Logan Lucky

Forgatókönyv: Rebecca Blunt
Szereplők: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katherine Waterston, Katie Holmes, Hilary Swank, Seth MacFarlane

Rendezte: Steven Soderbergh

Hazai filmpremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh (Mellékhatások, Traffic, Erin Brokovich, zűrös természet, Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, Magic Mike) korábban úgy nyilatkozott, visszavonul a filmrendezéstől, ám szerencsére ez csak átmeneti időszakot jelentett a karrierben. Soderbergh egy nagyszabású, az Ocean’s Eleven-filmek és a klasszikus heist-mozik világát megidéző bűnügyi vígjátékot rendezett.

A Logan Lucky-ban olyan világsztárok tűnnek fel, mint a James Bondként világhírűvé vált Daniel Craig (007-Skyfall, A Qantum csendje, A tetovált lány), a rendezővel korábban többször is együtt dolgozó Channing Tatum (Magic Mike, Aljas nyolcas, Az elnök végveszélyben, 21 Jump Street – A kopasz osztag), a háromszor Emmy-díjra jelölt Adam Driver (Paterson, Némaság, Star Wars: Az ébredő erő) és a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank (Millió dolláros bébi, A fiúk nem sírnak). Mellékszerepben pedig mások mellett a Family Guy alkotója és a Ted-filmek rendezője, Seth MacFarlane is komédiázik. Soderbergh három év pihenő után nemcsak rendezte a Logan Lucky-t, de operatőrként, és vágóként is jegyzi a filmet.

Jelenetfotók – Képek

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 4

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 3

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 2

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 1


Fotók: Vertigo Média Kft / Michael Tacket / Fingerprint Releasing | Bleecker Street

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top