Logan Lucky – A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték

A Logan-testvérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki, mely a NASCAR autóverseny hatalmas bevételét célozza meg… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Logan Lucky – A tuti balhé

Plakát, adatlap

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 119 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Logan Lucky

Forgatókönyv: Rebecca Blunt
Szereplők: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katherine Waterston, Katie Holmes, Hilary Swank, Seth MacFarlane

Rendezte: Steven Soderbergh

Hazai filmpremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh (Mellékhatások, Traffic, Erin Brokovich, zűrös természet, Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, Magic Mike) korábban úgy nyilatkozott, visszavonul a filmrendezéstől, ám szerencsére ez csak átmeneti időszakot jelentett a karrierben. Soderbergh egy nagyszabású, az Ocean’s Eleven-filmek és a klasszikus heist-mozik világát megidéző bűnügyi vígjátékot rendezett.

A Logan Lucky-ban olyan világsztárok tűnnek fel, mint a James Bondként világhírűvé vált Daniel Craig (007-Skyfall, A Qantum csendje, A tetovált lány), a rendezővel korábban többször is együtt dolgozó Channing Tatum (Magic Mike, Aljas nyolcas, Az elnök végveszélyben, 21 Jump Street – A kopasz osztag), a háromszor Emmy-díjra jelölt Adam Driver (Paterson, Némaság, Star Wars: Az ébredő erő) és a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank (Millió dolláros bébi, A fiúk nem sírnak). Mellékszerepben pedig mások mellett a Family Guy alkotója és a Ted-filmek rendezője, Seth MacFarlane is komédiázik. Soderbergh három év pihenő után nemcsak rendezte a Logan Lucky-t, de operatőrként, és vágóként is jegyzi a filmet.

Jelenetfotók – Képek

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 4

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 3

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 2

Logan Lucky - A tuti balhé (2017) amerikai vígjáték 1


Fotók: Vertigo Média Kft / Michael Tacket / Fingerprint Releasing | Bleecker Street

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top