Libabőr (2015) amerikai horror vígjáték

A Libabőr (Goosebumps) nem az első horror vígjáték a filmtörténetben, mégis mindig meglepődünk a műfajok ilyetén keveredésén. A film alapjául szolgáló történet szerzőjét, R. L. Stine-t „a gyerekirodalom Stephen Kingjének” is nevezik: több száz ifjúsági horrort írt, melyekből több mint 400 millió kötetet adtak el világszerte.

Ne engedd ki a szellemet a (palackból) könyvből!

Libabőr (12)
színes, szinkronizált amerikai horror vígjáték, 2015, 103 perc

Gyártó: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment

Főszereplők: Odeya Rush, Jack Black, Halston Sage, Amy Ryan, Dylan Minnette. Fényképezte: Javier Aguirresarobe. Zene: Henry Jackman. Látvány: Sean Haworth. Írta: R. L. Stine, Scott Alexander, Carl Elsworth, Larry Karaszewi, Darren Lemke.
Rendezte: Rob Letterman

Mozibemutató: 2015. október 29. Forgalmazza az InterCom.

Libabőr – filmajánló

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach (Dylan Minette) elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine (Jack Black) dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával (Odeya Rush), és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába.

Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket.
A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók – mielőtt túl késő lesz.

A film 3D-ben is megtekinthető lesz a mozikban.

Libabőr – trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =


Scroll to top