Lesz Vaksötét folytatás

A Vaksötét forgatási fotója
Stephen Lang (balra) a Vaksötét forgatásán

A Vaksötét folytatás azért is borítékolható, mert az első filmbe befektetett 10 millió dollár több mint tizenötszörös bevételt hozott. A Vaksötét című horror film második részének forgatókönyve már el is készült. És a vak gyilkológép már el is olvasta!!! Nézd meg a részleteket!

Stephen Lang már tudja, mi lesz a következő főszerepe. Az Avatar gonosz ezredeseként híressé vált színész játszotta a halálos biztonsággal gyilkoló vak katonát 2016 talán legnagyobb meglepetésfilmjében, a Vaksötét-ben.

Nemrég, egy filmfesztiválon elárulta, hogy Fede Alvarez rendező már megmutatta neki a Vaksötét folytatásának a forgatókönyvét, amelyben a magányosan álló, lesötétített ház (ahova az első részben legnagyobb szerencsétlenségére három kamasz tört be) újra főszerepet kap.

És természetesen a lakója is az az Irakban megvakult egykori katona, aki korom sötétben is tökéletes gyilkológép.

Stephen Lang tömören szólt a Vaksötét folytatásról

Hirdetés

Stephen Lang arról, hogy az előző részt túlélő egyetlen (de legrokonszenvesebb) betörő, akit Jane Levy játszott, visszatér-e, már nem akart válaszolni.

– Nagyszerű lett az új forgatókönyv – csupán ennyit volt hajlandó elárulni.

Az első rész – amelyet jórészt Magyarországon forgattak, és Töröcsik Franciska is játszott benne egy rövid, de fontos szerepet, mindössze 10 millió dollárból készült, és több mint 157 millió dollár bevételt gyűjtött. És szerencsére úgy fejeződött be, hogy az alkotók bármikor visszatérhessenek ugyanabba a koromsötét házba.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenkilenc =

Scroll to top