Lehet hogy ebből a karakterből ez lesz az utolsó?

A kém című film londoni bemutatóján Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham.Jason Statham olyan akcióhősöket alakított, akik bárkit megvernek ha kell, kíméletlenek az ellenségeikkel és nem találtak még legyőzőre az akcióik során – eddig. A kém című filmben azonban felsül, így Susannak (Melissa McCarthy), a pufi irodistának kell átvennie a cseppet sem kockázatmentes feladatot tőle.

Lehet hogy ebből az idétlen ügynök karakterből ez lesz az utolsó szerep Jason Statham életében, de az is lehet, hogy a rendező Paul Feig eltalálta a hozzá legjobban illő szerepet? Majd a jövő – és a közönség – eldönti.

Egy biztos, fontos figura A kém történetében Rick Ford ügynök (Jason Statham), aki azt hiszi magáról, hogy képes túljárni bárki eszén. Van benne valami a csupa ideg, dühös Rambóból, és valami a Rózsaszín párduc csetlő-botló, mégis magabiztos Clouseau felügyelőjéből… Rick Ford maga a megtestesült elszántság és szerénytelenség.

Mivel a fegyverkereskedők ismerik a CIA minden ügynökét, így Fordot is, ezért Susan megy Rick helyett egy bomba megkeresésére. A szociopata Ford nem bírja elviselni a magaláztatást, hogy nagyszerű személyét egy szürke irodistával pótolják, ezért magánakcióba kezd…

A kém bemutatója 2015. június 4-én lesz, de az akció-vígjáték rajongók legnagyobb örömére ezen a hétvégén (május 29-31. között) országszerte több helyen is megnézhető lesz:

Budapesten a Cinema City Allee, Aréna, Campona, Westend, Palace Mammut, Mi Mozink Lurdy, Óbuda, Pólus Filmszínház és a Sugár mozi vetíti előzetesen a filmet.

Országosan a Cinema City Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, a kecskeméti Malom mozi illetve a siófoki Sió mozi műsorán lesz előzetesen látható A kém.

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × három =


Scroll to top