Lehet hogy ebből a karakterből ez lesz az utolsó?

- filmrakat | 2015. május 29. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A kém című film londoni bemutatóján Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham.Jason Statham olyan akcióhősöket alakított, akik bárkit megvernek ha kell, kíméletlenek az ellenségeikkel és nem találtak még legyőzőre az akcióik során – eddig. A kém című filmben azonban felsül, így Susannak (Melissa McCarthy), a pufi irodistának kell átvennie a cseppet sem kockázatmentes feladatot tőle.

Lehet hogy ebből az idétlen ügynök karakterből ez lesz az utolsó szerep Jason Statham életében, de az is lehet, hogy a rendező Paul Feig eltalálta a hozzá legjobban illő szerepet? Majd a jövő – és a közönség – eldönti.

Egy biztos, fontos figura A kém történetében Rick Ford ügynök (Jason Statham), aki azt hiszi magáról, hogy képes túljárni bárki eszén. Van benne valami a csupa ideg, dühös Rambóból, és valami a Rózsaszín párduc csetlő-botló, mégis magabiztos Clouseau felügyelőjéből… Rick Ford maga a megtestesült elszántság és szerénytelenség.

Mivel a fegyverkereskedők ismerik a CIA minden ügynökét, így Fordot is, ezért Susan megy Rick helyett egy bomba megkeresésére. A szociopata Ford nem bírja elviselni a magaláztatást, hogy nagyszerű személyét egy szürke irodistával pótolják, ezért magánakcióba kezd…

A kém bemutatója 2015. június 4-én lesz, de az akció-vígjáték rajongók legnagyobb örömére ezen a hétvégén (május 29-31. között) országszerte több helyen is megnézhető lesz:

Budapesten a Cinema City Allee, Aréna, Campona, Westend, Palace Mammut, Mi Mozink Lurdy, Óbuda, Pólus Filmszínház és a Sugár mozi vetíti előzetesen a filmet.

Országosan a Cinema City Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, a kecskeméti Malom mozi illetve a siófoki Sió mozi műsorán lesz előzetesen látható A kém.

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 3 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább