A legtöbben furcsának tartják a fiatal színésznőt

Bella Thorne tisztában van vele, hogy a mai világban egy sztárnak nem szabad elbújnia a közönsége elől. A közösségi oldalakon is az a menőbb, akinek több követőt (rajongót) sikerül maga mögé állítani. A versengésbe előnnyel indul az, akinek van egy határozott egyénisége, aki híres a botrányairól, vagy általában furcsán viselkedik. A legújabb horrorfilm sztárja megfelel ezeknek a feltételeknek…

Elmúlt már az a világ, amikor a sztárok igyekeztek olyannak tűnni, mint az átlagemberek. A népszerűség titka nem ott rejtőzik, hogy hasonlítani kell a többiekre Bella Thorne, korunk egyik legnépszerűbb fiatal színésznője legalábbis így gondolja. A 19 éves színésznek 15,7 millió követője van az Instagramon, 6, 6 millió a Twitteren, és furcsa. Nagyon furcsa.

Amityville – Az ébredés (2017) amerikai horror film - Bella Thorne

A színésznő fiatal kora ellenére számtalan film- és tévés szerepet eljátszott már. Alvin és a mókusok: A mókás menet, Kavarás, Indul a risza sorozat, Édes, drága titkaink sorozat, Helyszínelők sorozat, Narancsvidék sorozat, stb…

– Én vagyok a legfurcsább figura a világon – mondja erről a színésznő, aki hamarosan nem evilági hatalmakkal méri össze az erejét az Amityville – Az ébredés (Amityville: The Awakening, hazai bemutató: augusztus 24.) című hátborzongató filmben. – Mostanában, amikor megismerkedem valakivel, nagyjából a harmadik mondata az: „Hú, hallottam már rólad ezt-azt, de te tényleg nagyon furcsa vagy.”

Az ifjú színésznő botrányos kapcsolatairól híres, nem rejti véka alá szexuális szokásait, az anyja egyébként horror regények írásából tartotta el három gyerekét.
Ő pedig énekel, játszik, ír és rendezni készül, és saját bevallása szerint bármikor szívesen feleségül menne Quentin Tarantino-hoz.

És imádja a rémisztő történeteket: az Amityville – Az ébredés tényleg ezt bizonyítja.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top