A legtöbben furcsának tartják a fiatal színésznőt

Bella Thorne tisztában van vele, hogy a mai világban egy sztárnak nem szabad elbújnia a közönsége elől. A közösségi oldalakon is az a menőbb, akinek több követőt (rajongót) sikerül maga mögé állítani. A versengésbe előnnyel indul az, akinek van egy határozott egyénisége, aki híres a botrányairól, vagy általában furcsán viselkedik. A legújabb horrorfilm sztárja megfelel ezeknek a feltételeknek…

Elmúlt már az a világ, amikor a sztárok igyekeztek olyannak tűnni, mint az átlagemberek. A népszerűség titka nem ott rejtőzik, hogy hasonlítani kell a többiekre Bella Thorne, korunk egyik legnépszerűbb fiatal színésznője legalábbis így gondolja. A 19 éves színésznek 15,7 millió követője van az Instagramon, 6, 6 millió a Twitteren, és furcsa. Nagyon furcsa.

Amityville – Az ébredés (2017) amerikai horror film - Bella Thorne

A színésznő fiatal kora ellenére számtalan film- és tévés szerepet eljátszott már. Alvin és a mókusok: A mókás menet, Kavarás, Indul a risza sorozat, Édes, drága titkaink sorozat, Helyszínelők sorozat, Narancsvidék sorozat, stb…

– Én vagyok a legfurcsább figura a világon – mondja erről a színésznő, aki hamarosan nem evilági hatalmakkal méri össze az erejét az Amityville – Az ébredés (Amityville: The Awakening, hazai bemutató: augusztus 24.) című hátborzongató filmben. – Mostanában, amikor megismerkedem valakivel, nagyjából a harmadik mondata az: „Hú, hallottam már rólad ezt-azt, de te tényleg nagyon furcsa vagy.”

Az ifjú színésznő botrányos kapcsolatairól híres, nem rejti véka alá szexuális szokásait, az anyja egyébként horror regények írásából tartotta el három gyerekét.
Ő pedig énekel, játszik, ír és rendezni készül, és saját bevallása szerint bármikor szívesen feleségül menne Quentin Tarantino-hoz.

És imádja a rémisztő történeteket: az Amityville – Az ébredés tényleg ezt bizonyítja.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top