A legjobb kalandfilmek 2017-ből

- filmrakat | 2017. november 29. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

2017 a kalandfilmek terén nagyot villantott, hiszen érkezett a Nagy fal, az Arthur király: A kard legendája és decemberben még érkezik a Jumanji is. Az izgalmas filmek miatt is érdemes volt ebben az évben moziba menni.

A Nagy Fal

William Garin (Matt Damon) A nagy fal című filmben
A Nagy Fal januárban került a mozikba és főszereplője Matt Damon volt. Főszereplőnk a Kínát megtámadó szörnyetegekkel veszi fel a harcot, hiszen a filmben a Kínai Nagy Fal a film szerint a ragadozó rémségek visszaszorítására épült fel, nem pedig a hunok elleni védfalként. Minőségi látványvilág és különleges élmények vártak mindenkire.

Kong: Koponya-sziget

Kong: Koponya sziget amerikai kalandfilm jelenetfotó
Kong: Koponya-sziget című film márciusban debütált, amelyben kedvenc óriásgorillánkkal találkozhattunk. A titokzatos sziget, amely otthona gorillánknak vérszomjas élővilággal rendelkezik. A Csendes-óceán távoli kis szigetére egy különleges expedíció érkezik, amelyben kutatók, üzletemberek és természettudósok is megtalálhatók. Mindenki a sziget belsejére kíváncsi. Az emberek nem is sejtik, ahogy egyre beljebb merészkednek a szigetbe, hogy már Kong területén járnak…

Arthur király: A kard legendája

Arthur király – A kard legendája
Arthur király: A kard legendája májusban volt látható és Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey valamint Jude Law is feltűnik a vásznon. A kora középkor Londonjában járunk, ahol gengszterek és balekok, valamint áldozatok kószálnak a szűk és zsúfolt utcákban. A fiatal Arthur és annak bandája a sötét mellékutcákban vetették meg lábukat. A bandavezérnek fogalma sincsen arról, hogy királyi vér csordogál ereiben. Egy napon egy sziklába döfött kardra bukkan és sikerül is magával vinnie. Ez természetesen az Excalibur, amelynek ereje alaposan megváltoztatja eddigi életét. Vortigernt a trónbitorló zsarnokot Jude Law alakítja.

A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - Jack Sparrow
Májusban a Karib-tenger kalózainak soron következő részét sokan várták. A Salazar bosszújában Jack Sparrow kapitány visszatér, és újabb kalanddal ajándékoz meg bennünket. A fő gonoszt most Javier Bardem alakítja. Salazar kapitány és kalózai megszöknek az Ördög Háromszögéből és minden kalózzal végezni akarnak. Poszeidón legendás szigonyában rejlik Sparrow ereje. Főhősünk szövetségre lép Carina Smythszel és az ifjú Henryvel.

A setét torony

A setét torony (2017) jelenetfotó 2
Nyáron A setét torony amerikai film került be a mozikba, amely Stephen King regénysorozata alapján készült. Főszerepekben Idris Elba és Matthew McConaughey. A setét torony épségét az utolsó Harcos védi, aki örök harcos folytat a feketébe öltözött emberrel. Az univerzum tengelye a torony, amely ha leomlik, akkor minden világot elpusztít. A jó és a gonosz erők csapnak össze a filmben, amely Roland lovagról és a különleges fegyvereiről szólnak.

Jumanji 2


Karácsonykor érkezik a Jumanji második filmje, amely az ünnepi szezont teszi majd különlegessé. A kalandok helyszíne ezúttal a dzsungel lesz, ahová egy videojáték révén kerülnek hőseink. Felbőszült rinocéroszok elől menekülnek a főszereplők! Sokan úgy gondolják, hogy nagyon vicces lesz a film, de ez majd eldől decemberben, amikor saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla.

–PZ–

Ha tetszik, jelezd nekünk: