A legjobb horror filmek 2017-ből

A horrorfilmek ebben az évben is számtalan meglepetést hoztak a horrorkedvelőknek és végre mindenki végig borzonghatta a legújabb alkotásokat. A horror filmek kedvelőinek igazi ínyencségeket kínáltak a gyártók.

Körök

Körök amerikai thriller, horrorfilm 2017 filmajánló » Filmrakat.hu
A 2017-es év februárban egy új horror filmet is hozott, ez volt a Körök. Holt miatt nagyon aggódik Julia, hiszen egy városi legenda feltárása előtt áll. A fiú megnéz egy videokazettát és 7 nappal ezután meghal. A lány meg szeretné menteni szerelmét, ezért feláldozza magát és ő is megnézi a videót. Egy olyan részletre bukkan a videókazettán, amelyet eddig még senki sem látott.

Szereplők: Vincent D’Onofrio, Aimee Teegarden, Lizzie Brocheré, Laura Wiggins, Johnny Galecki, Alex Roe, Zach Roerig, Bonnie Morgan, Matilda Anna Ingrid Lutz, Brandon Larracuente, Jill Jane Clements, Kati Akins.

[button align=”center” color=”black” link=”https://filmrakat.hu/korok-thriller-2017/”]Körök filmajánló itt![/button]

Bye Bye Man – a Rettegés éve

Bye Bye Man – A rettegés neve | jelenetfotó 1
2017 áprilisában került a mozikba a Bye Bye Man – a Rettegés éve. Néhány fiatalról szól, akik egy régi házba költöznek be és a mindennapjaikban elég furcsa dolgok történnek velük. A fiatalok minél jobban gondolnak valamire, annál erősebb horror következik be. A démon a fiatalok elméjét fertőzi meg.

[button align=”center” color=”black” link=”https://filmrakat.hu/bye-bye-man-retteges-neve-amerikai-horrorfilm-2017/”]Bye Bye Man – a Rettegés éve filmajánló itt![/button]

Amityville – Az ébredés

Amityville – Az ébredés (2017) amerikai horror film jelenetfotó 4
2017 augusztusában az Amityville – Az ébredés tarolt a mozikban. Főszereplők: Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne, Cameron Monaghan.

3 gyermekével Joan beköltözik egy házba, amely 40 évvel ezelőtt egy családi mészárlás helyszíne volt. Az anyuka és lánya ezt nem is sejti, csak a lány iskolatársai figyelmeztetik erre. A házban rengeteg furcsa dolog történik és elkezdenek nyomozni az ügyben.

[button align=”center” color=”black” link=”https://filmrakat.hu/amityville-az-ebredes-2017-amerikai-horrorfilm/”]Amityville – Az ébredés filmajánló itt![/button]

Annabelle 2.

Annabelle 2. amerikai horrorfilm 2
Szintén augusztusban nézhettük meg az Annabelle 2 című horror filmet, amely egy babakészítőről és feleségéről szól. Egy apáca és több kislány érkezik vendégségbe, egy árvaházból. Van egy Annabelle nevű babájuk, akit azonban megszállt a szellem és nagyon nem szereti, hogy a házba új jövevények érkeztek.

[button align=”center” color=”black” link=”https://filmrakat.hu/annabelle-2-teremtes-amerikai-horror-2017/”]Annabelle 2. filmajánló itt![/button]

Boldog halálnapot!

Boldog halálnapot 1

2017 november 16-tól látható a mozikban a Boldog halálnapot, amelyben egy középiskolás lány saját halála napját éli meg újra és újra. A nap mindig átlagosan indul, de végül halállal végződik. Ennek addig kell így történnie, amíg rá nem jön arra, hogy ki akarja meggyilkolni őt. A beképzelt lány csak saját magát szereti, folyamatosan egyéjszakás kalandokba keveredik, flörtöl tanáraival és mindig úgy érzi, hogy ezt az adott napot már átélte egyszer.
[button align=”center” color=”black” link=”https://filmrakat.hu/boldog-halalnapot-2017-amerikai-thriller/”]Boldog halálnapot! filmajánló itt![/button]

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top