A legfrissebb Venom filmhírek

Készül és 2018 őszére talán kész is lesz a legelső Venom film, melyet a Marvel képregény sorozata alapján készítenek. A főhős első önálló filmje lesz, de karaktere korábban szerepelt már szuperprodukcióban, tehát aki nem rajong a képregényekért, az a mozivászonról mégis ismerheti. Vajon melyik filmben tűnt fel pár éve Venom karaktere?

A Tobey Maguire főszereplésével készült 2007-es Pókember 3-ban tűnt fel először a rendkívüli képességekkel bíró Venom, aki az addigi legádázabb ellensége volt Peter Parkernek, azaz Pókembernek. A negatív hős szerepét akkor Topher Grace amerikai színész kapta, a 2018-as filmben viszont már más bújik a karakter bőrébe.

Nem egyedülálló, hogy egy Marvel történet mellékszereplője önálló filmet kap. Deadpool például az X-Men sorozat egyik mellékszereplője volt, 2016-ban azonban önálló filmet kapott.

De térjünk vissza a készülő Venomhoz!

Az ősz egyik legnagyobb durranása lehet, és a Columbia-Marvel-Sony hármas producerei valószínűleg éppen ezért igyekeznek addig a legnagyobb titokban tartani a készítése körüli eseményeket. Ez-az azonban mégis kiszivárog a stúdióból.
Tom Hardy a Venom főszereplőjeTom Hardy

A főszerepet játszó Tom Hardy például buzgó instagramozó, és a héten számos fotót közzétett, amelyen ő maga és a stáb különféle részlegei láthatóak: külön kép született Matthew Libatique operatőrrel, a kamerakezelő és a hangcsapattal, mindhez sok-sok köszönöm és „ti vagytok a legjobbak” típusú kommentár került: úgy tűnik, hogy a héten befejeződött az október közepén kezdődött forgatás.

Hardy egy korábbi – nagyon gyorsan törölt – instagram bejegyzés azt sejtette, hogy Carnage-dzsel kel majd megküzdenie, akit a starwarsos Riz Ahmed formálhat meg, de ez még csupán a rajongók feltételezése. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Tom Holland (vagyis Pókember) – bár a pókszerkó nélkül – fel fog tűnni a filmben. Ahogy az is, hogy a képeken elképesztően kigyúrtnak látszó Tom Hardy mellet Michelle Williams és Woody Harrelson is szerepet kap Pókember egyik főellenségének saját önálló filmjében.

A legfontosabb információt, azaz a bemutató dátumát a végére hagytuk. Az előzetes tervek szerint a Venom 2018. október 5-én debütál a tengeren túli mozikban. A hazai film premierről egyelőre nincs információnk.

Forrás: IC Press

Scroll to top