Látlak (2018) amerikai thriller

AdatlapTartalomJelenetfotók - Filmelőzetes

Látlak (2018) amerikai thriller
Egy élő halott Ronnie életére tör

A Látlak egy 2018-ban született, különös történet élőkről és holtakról.A 16 éves Ronnie együtt él kísértet apjával, egy másik kísértet pedig zaklatni kezdi. Aztán meg akarja ölni! Ronnie összeáll egy osztálytársával Kirkkel, a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle az élő halott.

A borzongtató amerikai thriller, egy apokaliptikus esemény utóhatásairól szól, két fiatal szemszögéből láttatva a történteket. Miközben bonyolódnak a dolgok, egyre csak elhomályosulnak az élők és a halottak világa közti határok.

Vajon sikerül megállítani gyilkost, aki tulajdonképpen nem is létezik? Nézd meg a filmajánlót, a jelenetképeket és a szinkronizált előzetest!

Látlak mozifilm adatlap, plakát

Látlak (2018) amerikai thriller plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 98 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: thriller,
Nemzetközi filmadatbázis: I Still See You
Forgatókönyv: Jason Fuchs, Daniel Waters
Szereplők: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon
Magyar hangok: Bogdányi Titanilla, Varga Gábor, Fehér Tibor
Rendezte: Scott Speer
Hazai mozipremier: 2018. október 11.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult.

Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot.

Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel (Richard Harmon), a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot.

Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top