Látlak (2018) amerikai thriller

AdatlapTartalomJelenetfotók - Filmelőzetes

Látlak (2018) amerikai thriller
Egy élő halott Ronnie életére tör

A Látlak egy 2018-ban született, különös történet élőkről és holtakról.A 16 éves Ronnie együtt él kísértet apjával, egy másik kísértet pedig zaklatni kezdi. Aztán meg akarja ölni! Ronnie összeáll egy osztálytársával Kirkkel, a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle az élő halott.

A borzongtató amerikai thriller, egy apokaliptikus esemény utóhatásairól szól, két fiatal szemszögéből láttatva a történteket. Miközben bonyolódnak a dolgok, egyre csak elhomályosulnak az élők és a halottak világa közti határok.

Vajon sikerül megállítani gyilkost, aki tulajdonképpen nem is létezik? Nézd meg a filmajánlót, a jelenetképeket és a szinkronizált előzetest!

Hirdetés

Látlak mozifilm adatlap, plakát

Látlak (2018) amerikai thriller plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 98 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: thriller,
Nemzetközi filmadatbázis: I Still See You
Forgatókönyv: Jason Fuchs, Daniel Waters
Szereplők: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon
Magyar hangok: Bogdányi Titanilla, Varga Gábor, Fehér Tibor
Rendezte: Scott Speer
Hazai mozipremier: 2018. október 11.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult.

Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot.

Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel (Richard Harmon), a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot.

Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Magyar szinkronos előzetes

Scroll to top