Quantcast

Láthatás (2017) francia film

Láthatás (2017) francia film A válással még nem értek véget a házaspár megpróbáltatásai. Az anya közös gyermekük egyedüli felügyeletét akarja, az apa pedig látni szeretné a fiát. A bíró salamoni döntést hoz: közös felügyeletet rendel el.

Láthatás adatlap, plakát

Láthatás (2017) francia film plakátja

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 93 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: Jusqu’à la garde
Forgatókönyv: Xavier Legrand
Szereplők: Léa Drucker, Denis Ménochet, Thomas Gioria, Mathilde Auneveux, Mathieu Saikaly, Florence Janas Florence Janas , Saadia Bentaïeb, Coralie Russier, Sophie Pincemaille

Rendezte: Xavier Legrand
Hazai mozipremier: 2018. március 15.
Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

Bár Miriam (Léa Drucker) és Antoine (Denis Ménochet) hivatalosan elváltak egymástól, továbbra is bíróságra járnak. A nő szeretné kiharcolni, hogy fiukra egyedüli felügyeletet szerezzen, megfosztva volt férjét a láthatási jogtól. A megtört és szemlátomást igyekvő Antoine-t látva a bírónő a közös felügyelet mellett dönt. A rettegő Miriam mindent elkövet, hogy szeretteit megóvja, ezért titkolja új lakcímüket. Antoine csupán a kiharcolt jogainak szeretne érvényt szerezni, és nem érti egykori felesége bizalmatlanságát. Vajon az apa valóban erőszakos, és Miriam okkal fél tőle, vagy a nő meg akarja téveszteni a bíróságot?

Xavier Legrand rendezői debütálásával azonnal az európai filmművészet élvonalába került. A 2017-es Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendezésért járó Ezüst Oroszlán-díjat rendkívül erőteljes, emlékezetes mozijával.

Jelenetfotók – képek

Láthatás (2017) francia film 3
Láthatás (2017) francia film 1
Láthatás (2017) francia film 2

Fotók: Mozinet

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Nemzetközi előzetes

Scroll to top