Láthatás (2017) francia film

Láthatás (2017) francia film A válással még nem értek véget a házaspár megpróbáltatásai. Az anya közös gyermekük egyedüli felügyeletét akarja, az apa pedig látni szeretné a fiát. A bíró salamoni döntést hoz: közös felügyeletet rendel el.

Láthatás adatlap, plakát

Láthatás (2017) francia film plakátja

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 93 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: film,
Nemzetközi filmadatbázis: Jusqu’à la garde
Forgatókönyv: Xavier Legrand
Szereplők: Léa Drucker, Denis Ménochet, Thomas Gioria, Mathilde Auneveux, Mathieu Saikaly, Florence Janas Florence Janas , Saadia Bentaïeb, Coralie Russier, Sophie Pincemaille

Rendezte: Xavier Legrand
Hazai mozipremier: 2018. március 15.
Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

Bár Miriam (Léa Drucker) és Antoine (Denis Ménochet) hivatalosan elváltak egymástól, továbbra is bíróságra járnak. A nő szeretné kiharcolni, hogy fiukra egyedüli felügyeletet szerezzen, megfosztva volt férjét a láthatási jogtól. A megtört és szemlátomást igyekvő Antoine-t látva a bírónő a közös felügyelet mellett dönt. A rettegő Miriam mindent elkövet, hogy szeretteit megóvja, ezért titkolja új lakcímüket. Antoine csupán a kiharcolt jogainak szeretne érvényt szerezni, és nem érti egykori felesége bizalmatlanságát. Vajon az apa valóban erőszakos, és Miriam okkal fél tőle, vagy a nő meg akarja téveszteni a bíróságot?

Xavier Legrand rendezői debütálásával azonnal az európai filmművészet élvonalába került. A 2017-es Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendezésért járó Ezüst Oroszlán-díjat rendkívül erőteljes, emlékezetes mozijával.

Jelenetfotók – képek

Láthatás (2017) francia film 3
Láthatás (2017) francia film 1
Láthatás (2017) francia film 2

Fotók: Mozinet

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Nemzetközi előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top