Last Vegas

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Last Vegas című filmvígjáték kapcsán szerintem beharangozónak elég annyi, hogy négy nagyszerű világsztár, Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline kapta meg a filmmel a jutalomjátékát. A négy jóbarát bebizonyítja, hogy mikor már a cigi, az alkohol, a sós kaják is a tiltó listán állnak, akkor is újra lehet élni a dicső ifjúságot, mert nem számít a kor. Az ősz legjobb vígjátékának ígérkezik a hazai mozik műsorán!

Last Vegas - az ősz legjobb vígjátékának ígérkezik.
Last Vegas – az ősz legjobb vígjátékának ígérkezik.

Last Vegas (+12)

2013 – amerikai vígjáték

Eredeti cím: Last Vegas
Forgatókönyv: Adam Brooks, Dan Fogelman
Rendező: Jon Turteltaub

Szereplők: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen

Bemutató dátum: 2013. október 31.
Magyarországon forgalmazza a ProVideo

A Last Vegas története röviden

Billy, Paddy, Archie és Sam (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy (Douglas) végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől.

Billy, Paddy, Archie és Sam (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline)
Billy, Paddy, Archie és Sam (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline)

Bár hőseinknél már javában a B oldal forog, amikor a cigi, az alkohol, és a sós kaják is a tiltó listán állnak, meg persze a koleszterin szintre is nagyon kell figyelni, nekik ez mit sem számít: itt az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat. Arra persze hamar rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa egy kissé megváltozott a ’60-as évek óta, és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők, és az alkoholos mámor területén. És ha valahol könnyen átugorható a generációs szakadék, hát akkor az Las Vegas, de ott ahol a Cavinton a legjobb drog, és 50 Cent a Jackson’s Five egyik tagja, na, és a bugi is már csak remeg a lábakban biztos, hogy még durvább a másnap.

ez a négyes lesz az, aki kezelésbe veszi Vegast,
A Rat Pack után a Cirque du Soleil az új király, de csak átmenetileg, mert most ez a négyes lesz az, aki kezelésbe veszi Vegast, a csúcsra tör és kenterbe veri a Farkasfalkát.

A négy zseniális, Oscar-díjas színészt ennyire ellazulni még sosem láthattuk. Sziporkázó poénokat kapunk – tuningolva gyógyszerszedéssel és korai lefekvéssel – fiatalokat meghazudtoló energiával. Az ősz kihagyhatatlan vígjátéka!

Szinkronos előzetes

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =


Scroll to top