Lángelmék (Masterminds, amerikai akció vígjáték, 2016)

Ebben a filmben az a meglepő, hogy igaz történeten alapul! Egy botcsinálta rabló barátnője unszolására megbízhatatlan társakat gyűjt maga köré és elrabolnak 17 millió dollárt. Aztán a beszervezett társak meglépnek a pénzzel…

A vígjátékok négy nagyágyúja garancia a sikerre: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson és Jason Sudeikis bolondozik a Lángelmékben.

Lángelmék (16)

Lángelmék (Masterminds, amerikai akció vígjáték, 2016) filmajánló

Színes, amerikai amerikai akció vígjáték, 2016

Eredeti cím: Masterminds

Forgatókönyv: Chris Bowman, Hubbel Palmer, Emily Spivey
Szereplők: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis
Rendezte: Jared Hess

Magyarországi bemutató: 2016. október 20.

Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Filmajánló

Jared Hess (Nevetséges Napóleon, Nacho Libre) valós eseményeken alapuló akcióvígjátékában a mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghant (Galifianakis) olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott.

David nap, mint nap vezeti páncélozott járművét, benne más emberek millióival, és nem tűnik úgy, hogy valaha bármi is megváltozna. Csöppnyi izgalmat unalmas hétköznapjaiban a kacér kolléganőjével, Kelly Campbell-lel (Wiig) való közös munka jelent számára, amíg a nő egy napon életre szóló balhéba nem rángatja bele…

Egy nevetségesen elbaltázott tervvel és pár féleszű bűnözővel, élükön Steve Chambersszel (Wilson), David végrehajtja az elképzelhetetlent és meglép 17 millió dollárnyi készpénzzel. De sajnos naivan elköveti azt a hibát, hogy a pénzt rábízza a kétszínű bandára, akik csúnyán átverik. Miközben a banditák ordító nyomokat hátrahagyva élik világukat a zsákmányból, David próbálja menteni az irháját a hatóságok, meg egy haláli bérgyilkos, Mike McKinney (Sudeikis) elől és visszavágni azoknak, akikben őszintén megbízott.

Jelenetfotók – Képek

Lángelmék 4
Lángelmék 3
Lángelmék 2
Lángelmék 1

Fotók: Fórum Hungary Kft

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top