A labirintus foglyai

Wes Ball Az Útvesztő rendezője egyszerű módszerrel derítette ki, hogy színészei mire lesznek képesek a labirintus foglyaként:  elbeszélgetett velük. Az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsorozat-sikeréből készült mozifilm szeptember 18-án kerül a hazai mozikba.

Az Útvesztő - jelenetfotó
Az Útvesztő – jelenetfotó Hazai bemutató: 2014. szeptember 18.

A James Dashner jegyzett labirintus sztori a rajongók legnagyobb örömére filmre került! A látványos akciójelenetekben és titokzatos fordulatokban bővelkedő film valahol a Lost – Eltűntek, az Indiana Jones-filmek és A legyek ura kereszteződése lesz. Világvége utáni világában egy csapat saját életére egyáltalán nem emlékező fiatal próbálja túlélni a riasztó hétköznapokat, és próbál keresztüljutni egy mindig változó labirintuson – mert úgy tűnik, ez szabadulásuk egyetlen kulcsa.

A népszerű műfajt pályájuk elején álló, de már népszerű színészek keltik életre, a csapatot a Teen Wolf sorozat főszereplője, a jóképű Dylan O’Brian vezeti.

Wes Ball rendezőt nem csak az érdekli, hogy a vásznon mi történik a szereplőivel. Arra is kíváncsi, mi volt a sorsuk a történet kezdete előtt:

„Sokat beszélgettünk a színészekkel arról, mi mindent csináltak korábban. Nem konkrétan csak az ő karakterük, hanem mindannyian. Hogyan tudtak életben maradni eddig és egyáltalán hogy érkeztek ide, milyen volt először kilépni a liftből.”

A beszélgetések során olyan ötletek is eszükbe jutottak, amelyeket a sikerkönyvből forgatott labirintusos filmbe is be tudtak építeni.

„Könnyen lehet, hogy senki más nem fogja észrevenni ezeket az apró, elrejtett részleteket, és a mi titkaink maradnak – folytatja a rendező. – De persze nagyon örülnék, ha lennének, akik észrevennék őket.”

Hogy a fiatalok képesek lesznek-e kitörni a labirintus fogságából? Majd a moziban kiderül…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + tizenegy =


Scroll to top