Kutyaparádé

Kutyaparádé mozifilm: Max és gazdája Fred jól elbeszélgetnek egymással
Max a rottweiler és gazdája Fred jól elbeszélgetnek egymással
A Kutyaparádé ismét egy olyan vígjáték, mely a nézőknek elhozza azt, ami a valóságban lehetetlen: hallják és értik mit beszélnek egymással az állatok. Max a rendőrkutya és gazdája Frank egy veszélyes állatcsempész banda után nyomoz, eközben egyre lehetetlenebb helyzetekbe keverednek egymással és a többi négylábúval.

A színészek mellett a főszerepet a kutyák alakítják, közülük is elsősorban Max a rottweiler. A félelmetes megjelenésű csupa izom rendőrkutya semmitől sem riad vissza, ám most a kutya szépségipar megpróbáltatásait kell kiállnia a korábbi veszélyes bevetések után. A rottweiler fajta rettenthetetlen, öntudatos és merész, vajon hogy felel meg a kutyakozmetika kihívásainak?

Nézd meg a film adatlapja alatt a magyarul beszélő filmelőzetest és a jelenetképeket!

Kutyaparádé mozifilm adatlap, plakát

Kutyaparádé (2018) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 92 perc. Korhatár: 6 év.

Műfaj: vígjáték, családi film,
Nemzetközi filmadatbázis: Show Dogs
Forgatókönyv: Max Botkin, Marc Hyman
Szereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne

Rendezte: Raja Gosnell
Hazai mozipremier: 2018. június 14.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Miről szól a Kutyaparádé? Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett).

Kutyaparádé mozifilm: Mit keresne egy rottweiler a kutyakozmetikusnál?
Mit keresne egy rottweiler a kutyakozmetikusnál?

A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.


A Kutyák és macskák stílusában készült, élő szereplőket és beszélő kutyákat keverő vígjátékot Raja Gosnell, a műfaj klasszikusa rendezte, aki a Scooby-Doo mozifilmért és az első Hupikék törpikék-ért is felel, de korábban a Gagyi mami-val és A bambanő-vel is bebizonyította, hogy nagyon ért a nevettetéshez.

Jelenetfotók – képek


Fotók: InterCom

Ha már szóba került a pandakölyök, és mielőtt legörgetsz az előzeteshez, hadd szóljak egy kedves animációs filmről, melynek bemutatója 2022-ben lesz. A címe: Pirula Panda. A családi mozi egy olyan kislányról szól, aki maga változik pandává! A többit nézd meg a linkre kattintva!

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Scroll to top