Kutyaparádé

Kutyaparádé mozifilm: Max és gazdája Fred jól elbeszélgetnek egymással
Max a rottweiler és gazdája Fred jól elbeszélgetnek egymással

A Kutyaparádé ismét egy olyan vígjáték, mely a nézőknek elhozza azt, ami a valóságban lehetetlen: hallják és értik mit beszélnek egymással az állatok. Max a rendőrkutya és gazdája Frank egy veszélyes állatcsempész banda után nyomoz, eközben egyre lehetetlenebb helyzetekbe keverednek egymással és a többi négylábúval.

A színészek mellett a főszerepet a kutyák alakítják, közülük is elsősorban Max a rottweiler. A félelmetes megjelenésű csupa izom rendőrkutya semmitől sem riad vissza, ám most a kutya szépségipar megpróbáltatásait kell kiállnia a korábbi veszélyes bevetések után. A rottweiler fajta rettenthetetlen, öntudatos és merész, vajon hogy felel meg a kutyakozmetika kihívásainak?

Nézd meg a film adatlapja alatt a magyarul beszélő filmelőzetest és a jelenetképeket!

Kutyaparádé mozifilm adatlap, plakát

Kutyaparádé (2018) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 92 perc

Korhatár: 6 év
Műfaj: vígjáték, családi film,
Nemzetközi filmadatbázis: Show Dogs
Forgatókönyv: Max Botkin, Marc Hyman
Szereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne

Rendezte: Raja Gosnell
Hazai mozipremier: 2018. június 14.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett).

Kutyaparádé mozifilm: Mit keresne egy rottweiler a kutyakozmetikusnál?
Mit keresne egy rottweiler a kutyakozmetikusnál?

A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

A Kutyák és macskák stílusában készült, élő szereplőket és beszélő kutyákat keverő vígjátékot Raja Gosnell, a műfaj klasszikusa rendezte, aki a Scooby-Doo mozifilmért és az első Hupikék törpikék-ért is felel, de korábban a Gagyi mami-val és A bambanő-vel is bebizonyította, hogy nagyon ért a nevettetéshez.

Jelenetfotók – képek


Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek: ,

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top