Quantcast

Kutyák és titkok

Kutyák és titkok (2017) chilei-francia-argentin-portugál filmAz asszony szerelmes lesz a lovasoktatójába, akiről azonban kiderül, hogy sötét foltok vannak a múltjában. A nő kutatni kezd az oktatója titkai között és úgy tűnik semmitől sem riad vissza, hogy megtudja az igazságot…

Kutyák és titkok

Plakát, adatlap

Kutyák és titkok (2017) chilei-francia-argentin-portugál film plakátja

Színes, chilei-francia-argentin-portugál film, készült 2017-ben, hossza 94 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: dráma
Eredeti cím: Los Perros

Forgatókönyv: Marcela Said
Szereplők: Antonia Zegers, Alfredo Castro, Alejandro Sieveking, Rafael Spregelburd

Rendezte: Marcela Said

Hazai filmpremier: 2018. január 11.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

A film rövid tartalma

A 42 éves Mariana egy jómódú család gyereke, valamint egy tehetős üzletember felesége. Egyetlen dolog érdekli igazán, a saját kutyája. Egy nap megismerkedik egy ex katonatiszttel, akitől lovaglóórákat vesz. A nő vonzódni kezd az idősebb oktatóhoz, akiről apránként derülnek ki múltja sötét titkai. A férfival szemben nyomozást folytatnak a Pinochet-érában elkövetett emberi jogi bűncselekmények kapcsán, Mariana pedig égető vágyat érez, hogy kiderítse róla az igazságot, még ha ennek érdekében el kell csábítania egy házas rendőrt is.

A Kutyák és titkok világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban volt, ahol az alkotás a Kritikusok Hete programba kapott meghívást. A film ezt követően a szintén ‘A’ kategóriás San Sebastiani Nemzetközi Filmfesztiválon a Horizontok-díjat nyerte el. Az egykor dokumentumfilmes rendező, Marcel Said korábbról megismert alkotói jegyeivel készíti játékfilmjeit is. A Kutyák és titkok a napjainkban igen népszerű és nemzetközileg elismert chilei filmgyártás legújabb sikerfejezete.

Jelenetfotók – Képek

Kutyák és titkok - milyen titkokat őriz a férfi?
Kutyák és titkok dráma
Kutyák és titkok

Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetes eredeti nyelven angol felirattal

Scroll to top