Kút (magyar bűnügyi film, 2016)

Egy csendes kis helyen, valahol Magyarországon, közel a nyugati határhoz van egy benzinkút. Itt van a Svájcban futtatott lányok tranzitmegállója.

Gigor Attila az ember és ember közötti viszonyról készített filmet, ezen keresztül pedig az ember viszonyáról az úgynevezett valósággal.

“Mindenkinek kell egy ember, akibe kapaszkodni tud. Mindenkinek kell egy történet. Esetleg több is.”

Kút (12)

színes, magyar bűnügyi film, 2016, 97 perc

Eredeti cím: Kút

Írta és rendezte: Gigor Attila
Producer: Pusztai Ferenc.Fényképezte: Herbai Máté. Vágó: Kiss Wanda.Látvány: Pater Sparrow. Jelmeztervező: Sandra Sztevanovity

Szereplők: Jankovics Péter, Tzafetás Roland, Kovács Zsolt, Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Irma Milovic, Udvaros Dorottya, László Zsolt, Horváth Csaba, Pusztai Ferenc

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 22. Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Kút film 2016

Filmajánló

Valahol az osztrák határ közelében a semmi közepén áll egy benzinkút. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet. A gengszter megtartotta a kúton dolgozó öreg alkoholistát, Istvánt és két-három hetente a töltőállomás érintésével indítja útnak külföldre a kis háremét. A forró nyári semmittevésbe váratlanul toppan be István rég nem látott fia, akit az anyja hagy hátra a megdöbbent férfinak. Ugyanekkor a legújabb fuvar lerobban a benzinkúton és a Svájcba tartó lányok sofőrjeikkel napokra ott ragadnak Istvánnal és fiával. Az érzelmek mellett jól őrzött titkok is a felszínre törnek.

Gigor Attila író-rendező saját bevallása szerint A nyomozó után ismét szórakoztató műfaji filmet akart készíteni, ezúttal is egy kemény bűntörténeten keresztül. Filmjében a magyar színjátszás számos jeles képviselője mellett tehetséges fiatal színésznők szerepelnek.

Jelenetfotók – Képek

Kút 1
Kút 2
Kút 3
Kút 4

Fotók: Vertigo Média Kft.

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + tíz =


Scroll to top