Krampusz (2015) amerikai horror vígjáték

A gyönyörű családi ünnep rémálommá válik, amikor a kis Max hátat fordít a karácsonynak. A látványos horror-vígjáték egyik legfőbb kérdése, hogyan élje túl a Karácsonyt az a 12 ember, akik a farkasordító hidegben beszorultak egy fűtés és áram nélküli házba?

Krampusz (16)
Színes, feliratos amerikai vígjáték

Eredeti cím: Krampus Gyártó: Universal, 2015

Írta: Michael Dougherty & Zach Shields & Todd Casey Operatőr: Jules O’Loughlin Producerek: Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Michael Dougherty Rendezte: Michael Dougherty

Szereplők: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen, Krista Stadler

Országos bemutató: 2015. december 3. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Krampusz – filmajánló

Amikor problémás családjának tagjai egymásnak esnek az ünnepek miatt, az ifjú Max kiábrándul az egészből, és hátat fordít a Karácsonynak. Nem sejti azonban, hogy az ünnep elutasításával magára szabadította a Krampusz haragját. A Krampusz egy ősi démoni erő, amely megbünteti a hitetleneket.
Elszabadul a pokol, kedvelt ünnepi alakok kelnek szörnyűséges önálló életre, és ostrom alá veszik a családi otthont, arra kényszerítve őket, hogy harcoljanak egymásért, ha túl akarják élni az ünnepeket.

A fergeteges horror-vígjáték látványos lényeit A gyűrűk ura és A hobbit trilógiák látványvilágáért felelős Weta Workshop és Weta Digital alkotta meg.

A film weboldala: www.krampusthefilm.com

Trailer – Krampusz

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =


Scroll to top