Közvélemény-kutatás a telefonos titkokról

BÚÉK (2018) magyar vígjáték: Közvélemény-kutatás a BÚÉK alapján. Itt az eredmény!
Közvélemény-kutatás a BÚÉK alapján. Itt az eredmény!

A telefonos titkokról, pontosabban a telefonhoz kapcsolódó titkolózásról készítettek közvélemény-kutatást a magyar film apropóján. Az eredménye meglepő, a többség engedné, hogy a párja belenézzen a telefonjába.

Te beavatnád a titkaidba a barátaidat? A szerelmedet? Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK nagyon gyorsan lett nagyon sikeres a mozikban (már több mint 80 ezren vettek rá jegyet, és a filmmel kapcsolatos pezsgés a neten azt jelzi, hogy aki látta, annak mind nagyon tetszett), és úgy tűnik, hogy sikerének titka nemcsak a kiváló szereplőgárdában és a nagyon jó poénokban rejlik. A BÚÉK egy új, meglepő szempontot is tanít azoknak, akik sikerfilmet szeretnének csinálni.

Úgy látszik, jó, ha egy filmnek köze van a valósághoz. A történet szerint a szilveszteri buliját élvező baráti társaság elhatározza, hogy minden bejövő telefonhívásukat kihangosítják, minden üzenetüket megmutatják a többieknek – és ebből nagyon sok cikis/kínos helyzet és nagy lebukás (és pár új szerelem) születik.

A közvélemény-kutatás eredménye

Egy közvélemény-kutató cég a Filmalap megbízásából felmérést készített arról, hogy a film nézői mit tennének hasonló helyzetben: eszerint a BÚÉK megtekintése után a férfiak 69, a nők 71 százaléka engedné, hogy a párja belenézzen a telefonjába, a legbizalmatlanabbak a 16-24 évesek (59%), a legnagyobb bizalommal a 24-35 évesek (84%) vannak.

De a kutatásból az is kiderül, hogy az emberek a párjuknak szívesebben mutatnak titkokat a telefonjukon, mint a barátjuknak, barátnőjüknek (náluk csak 60% szavazott bizalmat), és a legkevésbé a közeli családtagjaikat avatnánk be: ebben az esetben a férfiaknál 53, a nőknél 58%-ra esik a bizalmi index.

Mivel közeleg a szilveszteri bulik ideje, mindenkit, aki megnézte már (vagy még csak tervezi, hogy megnézi) a BÚÉK-ot, arra biztatunk: próbálja ki otthon, amit a filmben látott, és figyelje párja/barátai/rokonai reakcióját!

Hátha éri néhány újévi meglepetés…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 2 =


Scroll to top