Apjával közös filmben szerepel Liam Neeson fia

Micheál Richardson, Liam Neeson fia
Micheál Richardson, a Made in Italy című film egyik jelenetében

Micheál Richardson és Liam Neeson a főszereplője a Made in Italy című romantikus drámának, mely egy szívmelengető családi film. Micheál Richardson – bár ez a nevéből nem derül ki – Liam Neeson fia.

Ahogy az életben, úgy a filmen is apa-fiú kapcsolat van a két férfi között, ami eléggé ritka a filmtörténetben, holott sok híres színész gyermeke lépett már ugyan arra a pályára, mint édesapja.

Apa és fia nem először szerepel ugyan abban a filmben, ez korábban már megtörtént velük a Dermesztő hajsza forgatásán. Igaz, akkor szerepük szerint nem volt köztük családi kötelék…

Micheál Richardson korán elveszítette édesanyját

A 2020. augusztus 6-án mozikba kerülő Made in Italy története szerint a londoni bohém művész, Robert (Neeson), fiával, Jackkel (Richardson) visszatér Olaszországba, hogy felújítsa azt a nyaralót, melyet egykori felesége hagyott rájuk.

A filmben tehát édesanya nélkül maradt fiút alakít Micheál Richardson, aki évekkel ezelőtt szintén elveszítette édesanyját.

Liam Neeson felesége Natasha Richardson 2009-ben, egy síbalesetben vesztette életét.

Micheál mindössze 14 éves volt, amikor édesanyja meghalt.

Mit gondol a gyászról Natasha Richardson és Liam Neeson fia?

Amikor először olvastam, fura érzés volt, hogy ennyire közel áll a történet hozzánk. Anyu tíz évvel azelőtt halt meg és a gyász feldolgozására nincs igazán recept. Van apunak egy mondata a filmben: Senki sem tudja, hogyan kell ezt csinálni. Valóban így van. Gyakran előfordul, hogy a tragédia után bezárkóznak az emberek, magukba fojtják a gyászt. Szerintem nem ez a megfelelő módja a továbblépésnek, a feldolgozásnak. Ki kell engedni magunkból, sírni kell és emlékezni a szeretett emberre. Én ezt tettem.

Ha tetszett ez a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Forrás, fotó: Big Bang Media

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 2 =

Scroll to top