Apjával közös filmben szerepel Liam Neeson fia

Micheál Richardson, Liam Neeson fia
Micheál Richardson, a Made in Italy című film egyik jelenetében

Micheál Richardson és Liam Neeson a főszereplője a Made in Italy című romantikus drámának, mely egy szívmelengető családi film. Micheál Richardson – bár ez a nevéből nem derül ki – Liam Neeson fia.

Ahogy az életben, úgy a filmen is apa-fiú kapcsolat van a két férfi között, ami eléggé ritka a filmtörténetben, holott sok híres színész gyermeke lépett már ugyan arra a pályára, mint édesapja.

Apa és fia nem először szerepel ugyan abban a filmben, ez korábban már megtörtént velük a Dermesztő hajsza forgatásán. Igaz, akkor szerepük szerint nem volt köztük családi kötelék…

Micheál Richardson korán elveszítette édesanyját

A 2020. augusztus 6-án mozikba kerülő Made in Italy története szerint a londoni bohém művész, Robert (Neeson), fiával, Jackkel (Richardson) visszatér Olaszországba, hogy felújítsa azt a nyaralót, melyet egykori felesége hagyott rájuk.

A filmben tehát édesanya nélkül maradt fiút alakít Micheál Richardson, aki évekkel ezelőtt szintén elveszítette édesanyját.

Liam Neeson felesége Natasha Richardson 2009-ben, egy síbalesetben vesztette életét.

Micheál mindössze 14 éves volt, amikor édesanyja meghalt.

Mit gondol a gyászról Natasha Richardson és Liam Neeson fia?

Amikor először olvastam, fura érzés volt, hogy ennyire közel áll a történet hozzánk. Anyu tíz évvel azelőtt halt meg és a gyász feldolgozására nincs igazán recept. Van apunak egy mondata a filmben: Senki sem tudja, hogyan kell ezt csinálni. Valóban így van. Gyakran előfordul, hogy a tragédia után bezárkóznak az emberek, magukba fojtják a gyászt. Szerintem nem ez a megfelelő módja a továbblépésnek, a feldolgozásnak. Ki kell engedni magunkból, sírni kell és emlékezni a szeretett emberre. Én ezt tettem.

Ha tetszett ez a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Forrás, fotó: Big Bang Media

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenhat =

Scroll to top