Könyvklub (2018) amerikai film

Könyvklub (2018) amerikai film: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen
Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen a Könyvklub című komédiában

Könyvklub, avagy az alkony ötven árnyalata. Nem véletlen a címben lévő utalás napjaink legnépszerűbb erotikus regényére, mivel a filmben szereplő, idősödő hölgyek által alapított könyvklubban A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, ami mindannyiuk életét megváltoztatja.

Legendás színészek egész sora gyűlt össze bolondozni ebben a komédiában, a filmsztárok neve mögött csakúgy röpködnek az Oscar-díjak. És nem csak a hölgyek, a hozzájuk csapódó férfiakat alakító sármos filmszínészek is elképesztő karriert tudhatnak maguk mögött.

Nézd meg a filmajánló alatt a romantikus vígjáték jelenetfotóit, szinkronizált előzetesét! Talán kiderül, miért éri meg olvasni napjainkban is, amikor az internet és a tévé uralja a szabadidőnk nagy részét.

Könyvklub mozifilm adatlap, plakát

Könyvklub plakát

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 100 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: romantikus vígjáték, komédia
Nemzetközi filmadatbázis: Book Club
A film hivatalos facebook oldala: Book Club Official
Forgatókönyv: Bill Holderman, Erin Simms
Szereplők: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone, Richard Dreyfuss

Rendezte: Bill Holderman
Hazai mozipremier: 2018. május 31.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is.
Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

A nyár nem is kezdődhetne jobban, mint egy fergeteges vígjátékkal, amiben a humor és a szenvedély a tetőfokára hág. Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen és Candice Bergen ebben az üdítő, minden pillanatában szórakoztató komédiában olyan férfiakat igéznek meg, mint Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss és Craig T. Nelson. Minden korosztálynak erősen ajánlott!

Jelenetfotók – képek

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Scroll to top