Komikusból akcióhős: Chris Pratt

Komikusból akcióhős: Chris Pratt | Filmrakat.huChris Pratt egykori katonát alakít a Jurassic World című filmben, aki az állati viselkedés szakértője és a park legszélén, egy elkülönített bázison végzi kutatásait. A fiatal színész sokáig a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) szereplőjeként volt a legismertebb, ám tavaly A galaxis őrzői (The Guardians of the Galaxy) című film kimozdította a vicces tv-sorozat komikusa szerepből.

A Jurassic World egy szigeten található Costa Rica partjainak közelében, és a nyüzsgő Főutca köré szerveződik, megannyi hihetetlen látványosságot kínálva. A gyerekek szelíd Triceratopszokon lovagolhatnak az állatsimogatóban, a közönség tombol, amint a Moszaszaurusz kiugrik a medencéjéből, hogy elkapja a fölé lógatott csemegéjét, a nagy fehér cápát, és a családok elragadtatottan bámulják, hogy mindenféle fajtájú és méretű dinók rohangálnak föl és alá, biztonságos körülmények között. Itt dolgozik Owen (Chris Pratt), aki egy elkülönített bázison végzi kutatásait. Owen évek óta dolgozik egy csapat agresszív Velociraptorral, amelyekkel el tudta fogadtatni dominanciáját, de az egyensúly törékeny: az állatok folyamatosan a kelletlen engedelmesség és a vérszomjas lázadás között ingadoznak.

Amikor a Park kutatója által kifejlesztett dinófajta, a hatalmas, titokzatos és agresszív Indominus rex elszabadul, a szigeten minden lény – legyen az ember, vagy állat – veszélybe kerül. Owen az őslénypark főnökével, a csinos Claire-rel (Bryce Dallas Howard) együtt igyekszik úrrá lenni a káoszon.

 Jurassic World - Cris Pratt | Filmrakat.hu

Chris Pratt nagy Jurassic Park-rajongó, akárcsak a rendező Trevorrow. 1993-ban egy kisvárosi moziban látta a filmet.

Pont a megfelelő korban voltam, 14 éves, hogy a kellő hatást tegyen rám. Teljesen kész voltam tőle – mondja a színész. – Mintha az orrom előtt találták volna fel újra a mozit, és akkor tudatosult bennem, milyen klasszak tudnak lenni a filmek. Azon a héten kétszer is megnéztem a Jurassic Parkot.

A fiatal színész jövő évi elfoglaltsága még ismeretlen előttünk, az azonban már biztosnak látszik, hogy Chris Pratt ott lesz A hét mesterlövész 2017-es remake-jében, amit Antoine Fuqua rendez majd.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =


Scroll to top