Quantcast

Kölcsönlakás

Kölcsönlakás (2018) magyar film
Férjek, feleségek, csábítók és félreértések a magyar vígjátékban

A Kölcsönlakás hősei, a férjeket alakító, Haumann Máté és Klem Viktor, a feleségeiket megformáló Balla Eszter és Martinovics Dorina, a sztár belsőépítészt játszó Szabó Simon, illetve az utána sóvárgó rajongó lányt életre keltő Kopek Janka, továbbá a gyerekkönyvekkel befutott, kutyabolond bestsellerírót eljátszó Oroszlán Szonja, és a  Kölcsönlakásba légyottra érkező Vénusz bőrébe bújó Kiss Ramóna, valamint a csábítónak álló jógaoktatót megszemélyesítő Fehér Tibor.

A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével. Dobó Kata rendezői debütálása 2019. február 14-én, Valentin-napon kerül a mozikba.

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

Kölcsönlakás mozifilm adatlap, plakát

Kölcsönlakás (2018) magyar film plakátja

Színes, magyar film, készült 2018-ban.
Korhatár: 12 év
Műfaj: vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: A film imdb oldala
Forgatókönyv: Ray Cooney, John Chapman, Buss Gábor Olivér
Szereplők: Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna, Fehér Tibor, Kopek Janka
Rendezte: Dobó Kata
Hazai mozipremier: 2019. február 14.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor).

Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, - hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását.

A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő.

De sajnos túl nagy az átmenő forgalom.

Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges.

Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...


Frissítés! A Kölcsönlakás volt a legnézettebb magyar film 2019-ben! Ha nem csak a magyar filmeket, hanem az összeset nézzük, akkor sajnos az első tízben sincs. Részletek az legnézettebb filmek 2019-es listájában.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: InterCom -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Kölcsönlakás hivatalos filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 6 =

Scroll to top