Quantcast

Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! (2018) német film

Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! (2018) német film: Lehet-e barátság a tűzokádó sárkányok és a vízi sárkányok között?

Lehet-e barátság a tűzokádó sárkányok és a vízi sárkányok között?

A Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! animációs filmben megismerkedünk a vízi sárkányokkal, akik nem épp barátságosak az idegenekkel. A tűzokádó sárkányokkal pedig különösen nem! A jó hír az a gyerekeknek, hogy a kis sárkány most is megold majd minden problémát!

Kókusz Kokó előző kalandjaiban a tűzokádó sárkányok a ragadozó felfalókkal rúgták össze a port, mert valaki ellopta a tűzokádáshoz nélkülözhetetlen tűzfüvet a kis Kókusz Kokó felügyelete alatt. Mindig van valaki aki ellenséges a tűzokádó sárkányokkal? Most például a vízi sárkányok...

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! mozifilm adatlap, plakát

Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! (2018) német film plakátja

Színes, német film, készült 2018-ban.

Korhatár: KN (Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető)
Műfaj: animációs film, mese film
Nemzetközi filmadatbázis: Coconut the Little Dragon – Into the Jungle
Forgatókönyv: Mark Slater, Gabriele Walther
Eredeti hangok: Carolin Kebekus, Dustin Semmelrogge, Max von der Groeben
Gyártó: Caligari Film- und Fernsehproduktions
Rendezte: Anthony Power
Hazai mozipremier: 2019. január 24.
Magyarországon forgalmazza: ADS Service Kft.

Tartalom

Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra!

Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól.

A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni.

Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint a vízi sárkányok a felelősek. Mindenkinek azonnal el kell hagynia a fedélzetet, a partra szállás közben pedig eltűnik Matilda, a kis süni.

Amíg Kokó és Oszkár barátjukat keresik, a többi sárkány próbál biztonságban eljutni a táborhelyükre. Vajon sikerül megbékíteni a folyamatosan perlekedő tűzokádó és vízi sárkányokat és vajon a kis Kokó megtalálja süni barátját?

Amíg Kokó és Oszkár barátjukat keresik, a többi sárkány próbál biztonságban eljutni a táborhelyükre. Vajon sikerül megbékíteni a folyamatosan perlekedő tűzokádó és vízi sárkányokat és vajon a kis Kokó megtalálja süni barátját?

A dzsungeles mesék visszatérő témái az animációs filmeknek. Ha megnéznéd, hogy egy kissé ügyefogyott kislány hogyan mentette meg a dzsungelt, akkor nézd meg az Ainbo - A dzsungel hercegnője (2021) perui animációs filmet!

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: ADS Service Kft -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel! magyarul beszélő filmelőzetes

Hirdetés

Tetszett a film, vagy hozzászólnál a filmajánlóhoz? esetleg másról beszélgetnél velünk? Itt a hozzászólás űrlap. Töltsd ki, mond el a véleményed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × három =

Scroll to top