A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets, amerikai animációs film, 2016)

- filmrakat | 2016. augusztus 3. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Amikor az emberek elhagyják otthonaikat, kis kedvenceik élete egyből felpezsdül! Összejönnek dumcsizni, rosszindulatú pletykákat osztanak meg a gazdáikról, gyakorolják egymás előtt, hogyan kell minél cukibban kunyizni jutifaliért, és nézik a legjobb valóságshow-t, az Animal Planetet. Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, kit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

Az új animációs vígjáték rendezője a két Gru filmet is jegyző Chris Renaud.

A kis kedvencek titkos élete (6)

színes, amerikai animációs film 2016

Eredeti cím: The Secret Life of Pets

Írta: Cinco Paul, Brian Lynch & Ken Daurio. Producer Christopher Meledandri. Rendezte Chris Renaud & Yarrow Cheney

Magyar hangok: Max – Széles Tamás; Duke – Szabó Győző; Gigi – Jordán Adél; Chloe – Peller Anna; Mel – Elek Ferenc; Hógolyó – Csőre Gábor; Norman – Fesztbaum Béla; Pajti – Kálid Artúr

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 4. Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Filmajánló

Egy nyüzsgő manhattani bérházban akkor tör ki az igazi élet, amikor a kétlábúak reggel kirajzanak. A megannyi csíkos, szőrös, tollas házikedvenc megkezdi a maga nyolcórás munkanapját. Összejönnek dumcsizni, rosszindulatú pletykákat osztanak meg a gazdáikról, gyakorolják egymás előtt, hogyan kell minél cukibban kunyizni jutifaliért, és nézik a legjobb valóságshow-t, az Animal Planetet.
Max, az elkényeztetett terrier a legmenőbb négylábú a házban, ideális a kapcsolata örökbe fogadó gazdájával, Katie-vel. Csakhogy a csupaszív Katie újabb megmentett állatot hoz a házhoz Duke, a hatalmas termetű, bozontos és hebrencs keverék személyében. Max meglepődik, amikor Katie közli vele, hogy Duke az új testvére, és még jobban elcsodálkozik, miután Duke azonnal birtokba veszi a játékait és az ágyát, mert az a meggyőződése, hogy ők ketten ezentúl mindenen testvériesen megosztozva élik majd világukat.

Filmelőzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább