Kipörgetve (amerikai thriller, akciófilm 2017)

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Fred… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Kipörgetve

Plakát, adatlap

Kipörgetve (amerikai thriller 2017) » Filmek

Színes, amerikai film, készült 2018-ban

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Overdrive

Forgatókönyv: Michael Brandt, Derek Haas
Szereplők: Scott Eastwood , Ana de Armas , Gaia Wess , Freddie Thorp

Rendezte: Antonio Negret

Magyarországi bemutató: 2017. július 6.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik.

A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.

A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Antonio Negret filmjében menő autók, szebbnél szebb tájak, és olyan tehetséges fiatal színészek tűnnek fel, mint Scott Eastwood, aki a Halálos iramban 8. után végre teljes mellbedobással száguldozhat a nagyvásznon, valamint Ana de Armas, aki legközelebb Ryan Gosling és Harrison Ford oldalán tűnik fel Denis Villeneuve legújabb filmjében. A hátteret olyan csodálatos városok adják, mint Monaco, Marseille és Aix-en-Provence.

Jelenetfotók – Képek

Kipörgetve
Kipörgetve 1
Kipörgetve 3

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top