Kilenc élet (Nine Lives, amerikai filmvígjáték, 2016)

Tom Brand (Kevin Spacey) gazdag és bunkó üzletember, akinek a lelke egy baleset után egy macskába szorul. A Kilenc élet (Nine Lives) egyedülálló keveréke a szívmelengető családi filmeknek, a természetfölötti rejtélynek és bohózat vígjátéknak, ezen felül pedig korunk egyik legtehetségesebb színésze bújik az aranyos macska, Szőrmók Úr bőrébe.

Kilenc élet (12)

színes, amerikai filmvígjáték, 2016,

Eredeti cím: Nine Lives

Főszereplők: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Malina Weissman, Christopher Walken
Rendezte: Barry Sonnenfeld

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 08. Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Kilenc élet film 2016

Filmajánló

Tom Brand tagadhatatlanul sikeres, hihetetlenül gazdag, és nem mellesleg, egy igazi bunkó. A milliárdos fenegyerek bármit hajlandó feláldozni – még a családja szeretetét is – ahhoz, hogy az északi féltek legmagasabb felhőkarcolóját felépítse. A nagyszabású terv majdnem olyan gigantikus, mint az egója.

Tom munkamániás életmódja elidegenítette a régóta szenvedő családjától, beleértve odaadó feleségét Larat (Jennifer Garner), elhanyagolt felnőtt fiát Dávidet (Robbie Amell) és a figyelem középpontjára vágyó kislányát, Rebeccat (Malina Weissman). Amikor eljön Rebecca 11. születésnapja, a lány könyörögve kéri apját ugyanazért az ajándékért amit minden évben kér: egy macskát. Tom utálja a macskákat, így vonakodva ugyan, de mégis csak egy mágikus állatkereskedésben találja magát, melynek tulajdonosa a Felix Perkins (Christopher Walken). A különös tulajdonos pontosan tudja, hogy Brandnek milyen macskára van szüksége – a neve, Szőrmók Úr.

Egy végzetes baleset következtében Rebecca születésnapi partija felé, Tom rémülten eszmél fel arra, hogy emberi teste kómában fekszik egy kórházi ágyon, míg ő maga, a macska testébe szorult. Miközben Szőrmók Úr testébe zárva kétségbeesetten próbálja tudatni szeretteivel, hogy mi is történt, hamarosan rájön, hogyha valaha is vissza akarja nyerni emberi létét, bizonyítania kell a családjának, hogy az a férj és apa, amit megérdemelnek.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Képváltáshoz kattintson a kép feletti számokra!

Rebecca (Malina Weissman) és Szőrmók úr

Szőrmók úr fürdik
Szőrmók úr fürdik

Tom Brand (Kevin Spacey) és kislánya
Felix Perkins (Christopher Walken) kisállatkereskedő

Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top