Kilenc élet (Nine Lives, amerikai filmvígjáték, 2016)

Tom Brand (Kevin Spacey) gazdag és bunkó üzletember, akinek a lelke egy baleset után egy macskába szorul. A Kilenc élet (Nine Lives) egyedülálló keveréke a szívmelengető családi filmeknek, a természetfölötti rejtélynek és bohózat vígjátéknak, ezen felül pedig korunk egyik legtehetségesebb színésze bújik az aranyos macska, Szőrmók Úr bőrébe.

Kilenc élet (12)

színes, amerikai filmvígjáték, 2016,

Eredeti cím: Nine Lives

Főszereplők: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Malina Weissman, Christopher Walken
Rendezte: Barry Sonnenfeld

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 08. Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Kilenc élet film 2016

Filmajánló

Tom Brand tagadhatatlanul sikeres, hihetetlenül gazdag, és nem mellesleg, egy igazi bunkó. A milliárdos fenegyerek bármit hajlandó feláldozni – még a családja szeretetét is – ahhoz, hogy az északi féltek legmagasabb felhőkarcolóját felépítse. A nagyszabású terv majdnem olyan gigantikus, mint az egója.

Tom munkamániás életmódja elidegenítette a régóta szenvedő családjától, beleértve odaadó feleségét Larat (Jennifer Garner), elhanyagolt felnőtt fiát Dávidet (Robbie Amell) és a figyelem középpontjára vágyó kislányát, Rebeccat (Malina Weissman). Amikor eljön Rebecca 11. születésnapja, a lány könyörögve kéri apját ugyanazért az ajándékért amit minden évben kér: egy macskát. Tom utálja a macskákat, így vonakodva ugyan, de mégis csak egy mágikus állatkereskedésben találja magát, melynek tulajdonosa a Felix Perkins (Christopher Walken). A különös tulajdonos pontosan tudja, hogy Brandnek milyen macskára van szüksége – a neve, Szőrmók Úr.

Egy végzetes baleset következtében Rebecca születésnapi partija felé, Tom rémülten eszmél fel arra, hogy emberi teste kómában fekszik egy kórházi ágyon, míg ő maga, a macska testébe szorult. Miközben Szőrmók Úr testébe zárva kétségbeesetten próbálja tudatni szeretteivel, hogy mi is történt, hamarosan rájön, hogyha valaha is vissza akarja nyerni emberi létét, bizonyítania kell a családjának, hogy az a férj és apa, amit megérdemelnek.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Képváltáshoz kattintson a kép feletti számokra!

Rebecca (Malina Weissman) és Szőrmók úr

Szőrmók úr fürdik
Szőrmók úr fürdik

Tom Brand (Kevin Spacey) és kislánya
Felix Perkins (Christopher Walken) kisállatkereskedő

Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top