Kik lesznek a Megjött apuci 3 sztárjai?

- filmrakat | 2017. november 17. péntek
Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 5,00

Megjött apuci 2 jelenetfotóA Megjött apuci 3-ban egy újabb nagyágyú kaphat szerepet, ha igaznak bizonyul amit elkottyantott Mark Wahlberg. Hogy a második részből a nagyapák ott lesznek-e, az a jövő zenéje…

Sikerrel fut az amerikai mozikban a Megjött apuci 2 (Daddy’s Home 2 – hazai bemutató: 2017. december 7.) című vígjáték, amelyben az első részben megismert két vetélkedő apucihoz – Mark Wahlberg, Will Ferrell – csatlakoznak a nagypapák is, akiket Mel Gibson és John Lithgow alakítanak.

A filmben Liam Neeson is megszólal egy fiktív akciófilm narrátoraként. Ezzel kapcsolatban tett érdekes kijelentést Mark Wahlberg, aki a film egyik producere is. Az év legjobban fizetett színésze azt találta mondani egy interjúban, hogy szívesen látná Neesont a Megjött apuci 3-ban. A kijelentést nyilván poénnak szánta, de sok poénból lett már Hollywoodban folytatás, ezért felkészülhetünk arra, hogy a diszfunkcionális család két év múlva visszatér, Neesonnal kiegészítve.

Sokan felkapták a fejüket arra, hogy Mel Gibson fősodorbeli családi vígjátékban szerepel. A kétszeres Oscar-díjas színész-rendező hosszú évekig számkivetett volt Hollywoodban, miután többször is rasszista kijelentéseket tett. Rehabilitációja már megkezdődött azzal, hogy Oscarra jelölték A fegyvertelen katona rendezéséért, az igazi visszatérést azonban a Megjött apuci 2 jelenti. Úgy látszik, a rosszfiú bocsánatot nyert.
Forrás: UIP Hírek

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább