Kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat?

- filmrakat | 2017. december 15. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos amerikai katona azonban az első lövések eldördülése után közbevetette magát, és megakadályozta, hogy nagyobb baj történjen.

Clint Eatwood ismét hétköunapi hősökről készített filmet:
Clint Eastwood (Forrás: IC Press Intercom)
A hétköznapi hősök Clint Eatwood kedvenc témái: nem csoda, hogy a 87 éves színész-rendező azonnal lecsapott a történetre, és A párizsi vonat (The 15:17 to Paris, hazai bemutató: március 15.) címen izgalmas filmet készített belőle.

És akkor térjünk rá arra, hogy kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat? Természetesen saját maguk!

A film tehát nemcsak azért izgalmas, mert a története az. A rendező filmezés közben is szereti a kockázatot, és a három igazi katonát, a történetet átélt civilt kérte fel filmje főszerepére – és ha már így alakult, az egykori vonat utasai közül is jó néhányan saját magukat játsszák: az eredmény mégis különösen izgalmas thriller.

– Nagyon sokan le akartak beszélni erről – vallotta be Eastwood nemrég. – De én nagyon hosszan kerestem a jó színészt, találkoztam is sok tehetséges fiatallal, akik kiválóan megcsinálták volna, amit kérek tőlük. De én ezeknek a fiúknak az arcát kerestem. A hitelességüket. Úgyhogy bátran (vagy felelőtlenül) döntöttem, ők meg nagyon lelkesen belementek. De még az a pár is játszik a filmben, amely férfitagjának keresztüllőtték a torkát, és majdnem meghalt. Neki igazi katarzis volt, hogy újraélhette, ami történt. Szerintem, a nézőnek is az lesz.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk: