Kígyószem szőke, kék szemű hős volt a képregényben

Henry Golding a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című film főszereplője
Henry Golding a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című film főszereplője Japánban, a forgatás kezdetén. (2020 január 10, Tokyo – Photo by Christopher Jue/Getty Images for Paramount Pictures)

Henry Golding a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek (Snake Eyes: G. I. Joe Origins) című film főszereplője, aki se nem szőke, se nem kék szemű. A képregényben megismert alakhoz képest a félig maláj származású sztár kapta Kígyószem szerepét.

Teljesen új dimenziókat nyit a G.I. Joe franchise történetében az új epizód, őrületes lesz! Ezt maga Henry Golding írja a közösségi oldalán, aki a Kőgazdag ázsiaiak főszerepében robbant be a köztudatba.

Már látta a frissen elkészült G. I. Joe film első vágott változatát, ami nem is csoda, hiszen ő a főszereplő. A Slashfilm emiatt arra int, hogy Golding rajongó kijelentését érdemes némi forráskritikával kezelni, de ettől még a film tényleg lehet nagyon jó.

Henry Golding se nem szőke, se nem kék szemű

Az előző két G.I. Joe opusz szépen teljesített a mozikban (összesen vagy 280 millió dollárt termeltek), ezért készült el a mostani spinoff, amely az egyik hős, Kígyószem eredettörténetét meséli el.

A filmsorozat kultikus képregényből készült, amiben Kígyószem eredetileg szőke, kék szemű, úgyszólván germán típusú hős volt, de a félig maláj származású Golding annyira piacképes sztár lett pillanatok alatt, hogy simán átírták miatta a karaktert, ahogyan állítólag az egész történetet is.

Golding érdekes színészi feladatot kapott, mert karakterével felrobban egy helikopter, ami miatt eltorzul az arca és nem tud beszélni, így gesztusokkal kell kommunikálnia.

Ám ha azt vesszük, hogy Tom Hardy gyakorlatilag a bal szemével alakította bravúrosan a Dunkirk vakmerő angol vadászpilótáját (ennyi látszik belőle a fülkében a hadifelszerelés alatt), a nem kevésbé tehetséges Golding is biztosan parádésan megfelel a kihívásoknak.

Annak ellenére, hogy a filmben Kígyószem se nem szőke, se nem kék szemű…

Ha tetszett ez a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 10 =


Scroll to top