Kicsoda Kurt Russell?

Filmmagazin szerkesztőiként természetesen tudjuk, hogy Kurt Russell egy kiváló amerikai filmszínész, aki olyan filmeket vitt sikerre, mint a Tango és Cash, a Lánglovagok, a Csillagkapu, vagy a Tombstone – Halott város. De a Halálos iramban 7. részében vajon mi a szerepe?

Paul Walker sajnos már nincs köztünk
Halálos iramban 6 – jelenetkép. Paul Walker sajnos már nincs köztünk, a 7. részben azonban még feltűnik – Kurt Russell-lel egyetemben…

Immár hagyomány a Halálos iramban-sorozatban, hogy minden részben újabb és újabb sztárok bukkannak fel a szereplőgárdában. A készülő Halálos iramban 7 egyik fontos figurája például a Kurt Russell által alakított karakter.

Kurt Russell

Eredetileg úgy volt, hogy Russell afféle mentora Paul Walkernek, a sztár halálos autóbalesete óta azonban nagyot változtak a dolgok. Erről maga Russell számolt be, ügyelve, hogy ne lőjön le egyetlen poént sem, így mondott is dolgokat, meg nem is. Az IGN szórakoztatóipari portálnak elárulta, hogy karaktere Vin Dieselhez köthető a filmben, és téves az a korábbi információ, hogy zsaru lenne.

“Valaminek látszik, de igazából nem is az, és Vin Diesel családja számára kezdettől fogva gyanús ez a pofa” – mondta Russell kicsit homályosan.

Azt nem árulta el, hogy karakterének jó vagy rossz hatása van-e Diesel figurájára, azt viszont igen, hogy a nyolcadik részben visszatér, tehát fontos szerep jut neki a cselekményben. Russell azt is elmondta, hogy a Halálos iramban 7 forgatása április-május fordulóján befejeződik, de azt nem tudta, hogy Dubaiban, Atlantában vagy Los Angelesben lesz-e az utolsó munkanap.

Halálos iramban 7.

Eredeti cím: Fast & Furious 7
Hazai bemutató várhatóan: 2015. április 9.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =


Scroll to top