Kevin James sír, ha nem kap enni?

Kevin James kiváló komikus, az életben sem tagadja meg önmagát, így akkor sem szabad komolyan venni, amikor családjáról nyilatkozik a sajtónak. Ő mondta, hogy sír, ha nem kap enni! Filmsztárok a Filmrakatban: Kevin James.

Kedves, nagytestű és ki se nézné belőle senki, mi mindenre képes. A leírás nemcsak Kevin James-re, Adam Sandler komikus barátjára igaz, hanem az általa megformált áruházi biztonsági őrre is. A pláza ásza Vegasban (12) című vígjátékban James elképesztő kaszkadőrmutatványok bevetésével szerel le egy luxushotelből műkincseket rabló bandát.

A színész azt mondja, azért játszik csak vígjátékban, mert szeretné, ha a gyerekei is nézhetnék a filmjeit.

Márpedig gyerekből egyre több van neki! A héten hozta nyilvánosságra, mostanáig titkolt nagy örömét: januárban negyedszerre is apa lett! A kislány az egzotikus Sistine Sabella nevet kapta, és majd 4,5 kg-mal született.

Nem kicsi a lányom. Ebből tudom, hogy az enyém – viccelődött a komikus színész, aki immár három lány és egy fiú boldog édesapja. – Egyébként is pont olyan, mint én vagyok: csak akkor sír, ha nem kap enni.

A pláza ásza Vegasban azért is felel meg James-éknek, mert nemcsak apuka játszik benne. A legyőzetésre ítélt banda egyik tagját a színész felesége, Steffiana de la Cruz alakítja.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − három =


Scroll to top